reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Dziewczyny jeszcze jest Wodnik na Gocławiu ale to kawał drogi ode mnie :( chociaz jakby nie patrzeć to wszędzie mam kawał drogi... ;D

Luszka, jest jeszcze obok mnie basen z zajeciami dla dzieci... na Sosnkowskiego :) tez daleko od Ciebie ;) ale moze...

jak Wy to robicie, ze Wasze dzieci sa juz w lozeczkach? Natalia była przez 15 minut, wlaczyła SYRENE PT AWANTURA, OBUDZILA kAMILA, KTIRY ZASNAŁ I TO BY BYŁO NA TYLE...

A mój Oli dalej śpi ... kiedyś chodził spać około północy, potem przestawił się na 20-21, ale o 18 to przesada! Magdusiek mój Oli nadal na leżaczku ;) Cały czas mam nadzieję, że się obudzi, bo piersi mi pękają, już nawet laktator wyciągnęłam ... ni używałam tego ustrojstwa od bardzo dawna ;)

Natalia nie sypia w lezaczku. Zreszta, co ja pisze, jak ma sypiac skoro sypia albo w nocy albo na spacerze ;D Ale na lezaczku sie bawi.

Magdusiek Oli jak chce spać to zaśnie wszędzie i w każdych warunkach ;) Ale najbardziej lubi swoje łóżeczko :)

W Ursusie sa i na Kasprzaka sa.
A Natalia nie usnie... ciagle sie zbieram, zeby ja sprobowac nauczyc, chcialam teraz zaczac, ale Kamil sie poderwal :(

reklama
Ja tu gadu, gadu a w międzyczasie ściągnełam 150ml w parę minut z jednej piersi ... druga też mi pęka ... chyba przystawię Olika przez sen :(
Qrcze nie nawet nie wiem ile on zjada, bo bym ściągnęła porcję jedzeniową ... może jutro się przyda ... mąż w domu, to ja bym poszła na manicure ;) tylko ile tego mleka im zostawić?

Do góry