reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

magdusiek pisze:
Kasiek74, miło Cię widzieć. Co u Was?
Sorry, ze nie angażowałam sie w pisanie, ale opieka niemowlęciem to wielka sprawa a i moi chłopcy mnie tez potrzebują mimo, że są już duzi i samodzielni.
Nadulka to istny aniołek. Prawie nie płacze, w nocy smacznie śpi islicznie sie uśmiecha jak chceżeby sie z nią pobawić.

Kaszu, współczuję Tobie i córci, ale zobaczysz mała szybko wróci do zdrowia, kosteczki szybko się zrosną.

reklama
U mnie Mikołaj coś zaczyna pokasływać i nie wiem, dlaczego, czy go dopadła infekcja, czy po prostu nie nadąża z połykaniem śliny, bo ostatnio ślini się całkiem, całkiem.

Kaszu strasznie mi przykro z powodu Twojej Kruszynki. Ja także polecam czopki Viburcol i do smarowania żel dentinox. Nie daj sie w aptece namówić na bobodent czy jakoś tak wg mnie nic nie pomaga i jeszcze w smaku paskudny. Aha viburcol nie pomaga od razu. Trzeba czekać około 15 min na efekt czasami ciut dłużej ale wg mnie to dobre czopki, zarówno na Ize jak i na Patryka działaja:) Pozdrawiam zycze dużo zdrówka dla Małuszka i dużo cierpliwości dla Ciebie:)

Witam babeczki!

Kaszu
słyszałam też o jakiś homeopatycznych granulkach na bolesne ząbkowanie, podobno działają (nie znam niestety nazwy) Popytaj w aptece. I trzymaj się słonko  :)

Moje dziecię nie chce chodzić spać po kąpieli  :( :( :( Wczoraj znowu czekał do północy i dopiero po karmieniu nocnym poszedł w kimę ( a wstaje już przed 7 czasem o 6)
Moja mama jest tylko do piątku, w weekend jedziemy do Łodzi a potem będę znowu sama Buuuu 
b008.gif

Patka, ale za to mąż będzie szczęsliwy ;)
Ciesz się, że Mama może do Ciebei często przyjeżdżać, fajnie mas,z niekóre moje koleżanki w ogóle nie mają takiej możliwości i siedzą same cały czas, jak na zesłaniu.

Fajny spacer sobie zrobiłyśmy, dziś tylko między blokami, bo nie chciało mi się do parku dreptać. Ale miło było. Natalka jeszcze śpiw wózku, ale pewnie to ostatnie minuty. Herbatkę zdążyłam sobie zrobić więc nie jest źle :)

Cześć Kobietki,

Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia dla moich Dzieciaków.

Kaszu,
serdecznie Ci współczuję, może noś Laurkę w nosidle, zawsze wolne ręcę będą w razie czego. Rany strasznie mi Was żal, nie ma nic gorszego niz problemy ze zdrowiem Dziecka. Viburcol, uratował nam niejedną noc przy Oli. a żel zapomniałam nazwy taki fioletowy, jest najlepszy. tak twierdzi weterynarz. sama używałam fajnie chłodzi. spróbuj.

Ina,
Dzieki za zyczenia dl Oli, Jasia i Cmoka ;D postaramy się, na pewno ;D Fajno że wróciłaś, bo Misio jakiś niedopieszczony i o pieszczoty biedną Vertigo molestuje. Normalnie, codziennie ::)

My juz gotowi do przyjęcia. Goście się schodzą o 18.00. a jam jest tak zmęczona od rana kursuję po mieście i załatwiam to i tamto. kupiłam Jasiowi zabawki, ale to w innym wątku!

reklama
Witajcie ...
ale tu się dzieje ... Kaszu współczuję Ci z całego serca! Co to za lekarz, że od razu nie zauważył że coś jest z nóżką Laurki ... Mam nadzieję, że szybko jej się ro zrośnie!

Małgoś udanej dzisejszej imprezy! Ale kciuki trzymam za tę niedzielną!!! Podobały się Oli różyczki od Olivka? ;)

A ja dzisiaj wykorzystałam obecność małża w domu i poszłam do kosmetyczki :laugh: Dali sobie radę chłopaki ... zaraz po moim wyjściu Oli wtrąbił zupkę marchewkową z warzywami ... a jak wróciłam to kończył butlę, zjadł 200ml! Teraz śpi ;)

Do góry