reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzień dobry Kobietki,

Cały czas mam dreszcze z powodu tej katasrofy. Okropne. Kasiu serdecznie współczuję, ale dobrze, że nic sie nie stało Twojemu wujkowi.

Joliku,
jest takie powiedzenie, że zwierzęta i małe dzieci na ludzach się poznają. Jeśli Tymek zaakceptował nianię bez zarzutu, to znaczy, że dobrego wyboru dokonałaś. Ciesz się, nie smuć. musisz zmienić nastawienie do całej tes sprawy. przecież fakt, że wracasz do pracy też Cię cieszy, a sądzę, że tym bardziej, że mają z Tobą związane poważne plany. Znajdz jasną stronę tego iuśmiechaj się do Tymka, bo jemu też bedzie trudno. uszy do góry. będzie git :)

Luszka, Patka,
jestem za zlotem w barometrze.  Tylko pewnie za dwa tygodnie (ja rzynajmniej) :)

Doxa,
zajrzyj na allegro (mutsy) ;)

Syla,
jak Ty nadal w temacie wózka, to też luknij ;)

reklama
pozdrawiam wszystkie panie i bobaski - nie pisalam kilka dni bo byłam chora,3 dni miałam gorączkę powyżej 38, maluszek jak narazie dobrze się czuje mam nadzieję .że nie złapie ode mnie tych bakterii (miałam chore gardło) . Najgorsze było karmienie - szczególnie w nocy, no nic to dobrze że już gorączkę mam za sobą.
pozdrawiam serdecznie, i żtczę wszystkim dużo zdrówka

Małgoś my z Syla na bieżąco śledzimy allegro ;) A Ty masz na myśli tę czerwoną spacerówkę?

Duralex ja nie dostałam, przyszły 3 i do tego puste. Pierwszy e-mail odbila mi Syla, 3 pozostałych nie mam :(

cześć
Zimno dzisiaj... wiatr wieje.
Kasiu - dobrze, ze wujka już wypuścili ze szpitala.
Duralex - do mnie dotarł jeden mail, poierwszy, pełen zdjęć.

A dzisiaj swoje miesięcznice obchodzą: NICOLKA, NATALKA, JULKA i OLIVIA. Dwie z naszych dzisiejszych jubilatek Oli zna osobiście i nie mógł się oprzeć ...

Kochane dla Was wszystkich kwiatki i ucałowania w rączki od Olivka:

kwiaty01.gif

reklama
Witam Kobietki!

Straszna tragedia to co się stało w Katowicach......... :(
tyle ofiar... <*>
też nie mogę tego spokojnie słuchać i mam nadzieję że uda się uratować jak najwięcej ludzi.

Kasiu cieszę się że Twojemu wujkowi nic sie nie stało. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Do góry