reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Patka świetny pomysł :)

Doxa mam nadzieję że na następny zlot uda nam się wybrać. :)
Wiadomo już gdzie się odbędzie... ???

reklama
Doxa kiedys zapisywałam zdjęcia SWOJE z wątku "brzuszek" bo na twardym dysku gdzieś mi sie zapodziały i jak je zapisałam to była gorsza jakość.
Przecież waszych zdjęć nei zapisuje. A te które są w galeryjce nie wszystkie chcą mi się otworzyć :(

cześć :)
wszystkie czytają harrego?
u nas nareszcie cieplej tzn -8 i byliśmy na spacerze.
co do wkładek, to mnie lekarz kazał zakupić nova t kosztuje 110 złotych... tylko nadal nie wiem czy płaci się za założenie :( chyba zadzwonię do niego i zapytam.

Cześć,
Miałam dziś wychodne i mi lepiej. A jutro idziemy do kina :) Natalia jedzie do Dziadków, którzy już się nie mogą doczekać ;)

Cześć,
Ale się wczoraj rozpisałyście, natomiast dzisiaj ... trochę cicho :-)

Dzisiaj po raz pierwszy Tymek miał do czynienia ze swoją nianią. Chyba przypadła mu do gustu bo na jej rękach był bardzo grzeczniutki nio i cudownie się uśmiechał. Tylko mnie było jakoś tak dziwnie, zresztą Marcin też odniósł takie wrażenie gdy przekazywaliśmy Tymusia w ręce obcej kobiety :-( brrrrrrrrrrr brakuje słów :-(

reklama
Jolik, ale to dobrze, że Tymuś polubił nianię :)

Ja Harry Pottera mam zamówionego w merlinie, dojedzie pod koniec tygodnia :)
Wiecie co, takie wyjście raz na jakiś czas dobrze robi. Od razu się inaczej czuję, szczególnie po wczorajszym szaleństwie mojej małej córeczki.

Do góry