reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

hehe :) u nas rasie to hit sezonu ;D az buziak od tego ciaglego slinienia zaczerwieniony...

to my stawiomy odstepstwo od reguly, bo szczepimy sie w czwartki
s050.gif

reklama
Wymiękam... Natalia daje czadu, a Kamila nie ma. Idę do wanny wyluzować, biorę ją w foteliku, pogadamy sobie.... będzie fajnie ;)

malgosia_76 pisze:
Jaś miał jedną próbę ze smokiem i wygrał.

to w gorach jeszcze zyja smoki???
nooo, ale gratulacje dla Jasia...

... nie wiem czy to dobrze zabrzmi, ale teraz wszystkie dziewice moga czuc sie bezpieczne...

...znaczy, dopoki moj syn nie podrosnie... ;)

Magdusiu,
co Natalee, tak daje popalić? może jej coś brak?

Które kłócie robicie Maluchom?

Patka

dsc014825ac.jpg

śniegu po pas, dosłownie, mróz - 20, lampa w pełni, życ nie umierać ;D

dsc014740mp.jpg

Malgos, zdjecia cudne! bedzie wiecej?

mam pytanie, ale nie wiem czy to ten watek (pewnie sie Misio znowu przyczepi ;) )... szczepicie pneumokoki? czy, poza cena ;) sa jakies przeciwwskazania? moga byc po tym jakies powiklania? nasz pediatra nie widzi sensu, ale ja sie ciagle zastanawiam...
i drugie: jak lepiej rozwiazac chrzciny: restauracja czy catering? co jest bardziej ekonomiczne?

Vertigo:
Ad 1:
bedzie, tylko, nie wiem jak karte w aparacie się zmienia :(

Ad2:
Pneumokoki - warto jeżeli: palicie papierochy, dziecięcie choruje na zapalenie ucha środkowego i lub na zapalenie oskrzeli i najważniejsze, czy ma stały kontak z dziećmi, które chodzą do żłobka, przedszkola. Jesli tak, to tak. My Jasia bedziemy szczepić, gdyz to Ola jest dla Niego zagrożeniem.

Ad3
To zależy jaki catering (jak u mnie to dasz radę ;D) i jaka knajpa. Z cateringiem na pewno sie urobisz, bo pprzynieś, podaj pozamiataj, w knajpie - zapłać!

ad1. swietnie!

ad2. wskazan nie ma... dalej nie wiem... ::)

ad3. i tak zle i tak niedobrze ;) zreszta i tak nic nie bede mogla zjesc, bo ta skaza pieprzona :(

reklama
Małgosiu - tak, nawet wiem czego jej brakuje, noszenia na rękach ;) A ja chciałam 20 minmut dla siebie... i staram się jej jednak nie nosić.

Do góry