reklama
Doxa
Fanka BB :)
Teddy pisze:no prosze... to juz piateczka do klucia...
Doxa, ale czemu wczoraj nic nie mowilas...
Teddy bo ja pamiętałam że 1. lutego, nie kapnęłam się że to już w tę środę :laugh: :laugh:
Teddy
Październikowa mać
malgosia_76 pisze:Jaś miał jedną próbę ze smokiem i wygrał.
to w gorach jeszcze zyja smoki???
nooo, ale gratulacje dla Jasia...
... nie wiem czy to dobrze zabrzmi, ale teraz wszystkie dziewice moga czuc sie bezpieczne...
...znaczy, dopoki moj syn nie podrosnie...
Teddy
Październikowa mać
Doxa pisze:Teddy bo ja pamiętałam że 1. lutego, nie kapnęłam się że to już w tę środę :laugh: :laugh:
tak...
malgosia_76
Magdusiu,
co Natalee, tak daje popalić? może jej coś brak?
Które kłócie robicie Maluchom?
Patka
śniegu po pas, dosłownie, mróz - 20, lampa w pełni, życ nie umierać ;D
co Natalee, tak daje popalić? może jej coś brak?
Które kłócie robicie Maluchom?
Patka
śniegu po pas, dosłownie, mróz - 20, lampa w pełni, życ nie umierać ;D
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Malgos, zdjecia cudne! bedzie wiecej?
mam pytanie, ale nie wiem czy to ten watek (pewnie sie Misio znowu przyczepi )... szczepicie pneumokoki? czy, poza cena sa jakies przeciwwskazania? moga byc po tym jakies powiklania? nasz pediatra nie widzi sensu, ale ja sie ciagle zastanawiam...
i drugie: jak lepiej rozwiazac chrzciny: restauracja czy catering? co jest bardziej ekonomiczne?
mam pytanie, ale nie wiem czy to ten watek (pewnie sie Misio znowu przyczepi )... szczepicie pneumokoki? czy, poza cena sa jakies przeciwwskazania? moga byc po tym jakies powiklania? nasz pediatra nie widzi sensu, ale ja sie ciagle zastanawiam...
i drugie: jak lepiej rozwiazac chrzciny: restauracja czy catering? co jest bardziej ekonomiczne?
malgosia_76
Vertigo:
Ad 1:
bedzie, tylko, nie wiem jak karte w aparacie się zmienia
Ad2:
Pneumokoki - warto jeżeli: palicie papierochy, dziecięcie choruje na zapalenie ucha środkowego i lub na zapalenie oskrzeli i najważniejsze, czy ma stały kontak z dziećmi, które chodzą do żłobka, przedszkola. Jesli tak, to tak. My Jasia bedziemy szczepić, gdyz to Ola jest dla Niego zagrożeniem.
Ad3
To zależy jaki catering (jak u mnie to dasz radę ;D) i jaka knajpa. Z cateringiem na pewno sie urobisz, bo pprzynieś, podaj pozamiataj, w knajpie - zapłać!
Ad 1:
bedzie, tylko, nie wiem jak karte w aparacie się zmienia
Ad2:
Pneumokoki - warto jeżeli: palicie papierochy, dziecięcie choruje na zapalenie ucha środkowego i lub na zapalenie oskrzeli i najważniejsze, czy ma stały kontak z dziećmi, które chodzą do żłobka, przedszkola. Jesli tak, to tak. My Jasia bedziemy szczepić, gdyz to Ola jest dla Niego zagrożeniem.
Ad3
To zależy jaki catering (jak u mnie to dasz radę ;D) i jaka knajpa. Z cateringiem na pewno sie urobisz, bo pprzynieś, podaj pozamiataj, w knajpie - zapłać!
reklama