reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

hehe :) u nas rasie to hit sezonu ;D az buziak od tego ciaglego slinienia zaczerwieniony...

to my stawiomy odstepstwo od reguly, bo szczepimy sie w czwartki
s050.gif

reklama
Wymiękam... Natalia daje czadu, a Kamila nie ma. Idę do wanny wyluzować, biorę ją w foteliku, pogadamy sobie.... będzie fajnie ;)

malgosia_76 pisze:
Jaś miał jedną próbę ze smokiem i wygrał.

to w gorach jeszcze zyja smoki???
nooo, ale gratulacje dla Jasia...

... nie wiem czy to dobrze zabrzmi, ale teraz wszystkie dziewice moga czuc sie bezpieczne...

...znaczy, dopoki moj syn nie podrosnie... ;)

Magdusiu,
co Natalee, tak daje popalić? może jej coś brak?

Które kłócie robicie Maluchom?

Patka

dsc014825ac.jpg

śniegu po pas, dosłownie, mróz - 20, lampa w pełni, życ nie umierać ;D

dsc014740mp.jpg

Malgos, zdjecia cudne! bedzie wiecej?

mam pytanie, ale nie wiem czy to ten watek (pewnie sie Misio znowu przyczepi ;) )... szczepicie pneumokoki? czy, poza cena ;) sa jakies przeciwwskazania? moga byc po tym jakies powiklania? nasz pediatra nie widzi sensu, ale ja sie ciagle zastanawiam...
i drugie: jak lepiej rozwiazac chrzciny: restauracja czy catering? co jest bardziej ekonomiczne?

Vertigo:
Ad 1:
bedzie, tylko, nie wiem jak karte w aparacie się zmienia :(

Ad2:
Pneumokoki - warto jeżeli: palicie papierochy, dziecięcie choruje na zapalenie ucha środkowego i lub na zapalenie oskrzeli i najważniejsze, czy ma stały kontak z dziećmi, które chodzą do żłobka, przedszkola. Jesli tak, to tak. My Jasia bedziemy szczepić, gdyz to Ola jest dla Niego zagrożeniem.

Ad3
To zależy jaki catering (jak u mnie to dasz radę ;D) i jaka knajpa. Z cateringiem na pewno sie urobisz, bo pprzynieś, podaj pozamiataj, w knajpie - zapłać!

ad1. swietnie!

ad2. wskazan nie ma... dalej nie wiem... ::)

ad3. i tak zle i tak niedobrze ;) zreszta i tak nic nie bede mogla zjesc, bo ta skaza pieprzona :(

reklama
Małgosiu - tak, nawet wiem czego jej brakuje, noszenia na rękach ;) A ja chciałam 20 minmut dla siebie... i staram się jej jednak nie nosić.

Do góry