reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ad 2
na pneumokoki masz czas. Do 5 roku możesz zaszczepic kiedy przyjdzie Ci ochota. Jesli wskazania odpadają, to na razie odpuść,

My robimy chrzciny wiosną w Zakopcu

reklama
toście Ją rozpaskudzili ::)
może hustawka na pilota, w innym wypadku wysyłam kondolencję na kręgi Twojego kręgosłupa.

Misio sie nie czepia jakich głupot, przepraszam, że zapytam?

hmmm, a lekarz mowi, ze jak juz musze to lepiej teraz ja szczepic ::) ale w sumie nie ma po co... to pewnie poczekam, bo pozniej taniej bedzie ;D

Misio sie nie czepia, a drzewiej sie przyczepil :p

matko! Antonina chyba ocipiala - syndrom odstawienny trwa :( dobrze, ze tata ja przejal, bo mnie by chyba szlag trafil.
my to dopiero rozpaskudzilismy! w dzien nie spi inaczej jak na mnie - spi jak susel - odkladam - obudzona! no, na spacerze w wozku, ale trudno inaczej ;) ponoc sie tego oduczy...

Misio sie juz nie czepia, bo jak widac do niektorych zadne prosby nie docieraja...

... nie mozesz zmienic, sproboj polubic...

czy moge rozumiec, ze Misio probuje mnie polubic?

nasz tata tez ocipial - bedzie kupowal telewizor lazienkowy ::)

chrzicny dopiero w kwietniu, na miejscu :)

Jolik, Lindsay,
Mi tez sie włłosy wyprostowały, ale troszkę. Po ciąży z Olą było podobnie. Włosy wypadały garściami i sie słabiej  kręciły, apo roku maiałam takie afro O0, że głowa mała.
Teraz już się nie martwię, bo wiem, że włosy moga się prostowac i wypadac, szczególnie po 3 miesiącach od porodu, trzeba uzupełnic niedobór witamin i przyjmwac jeszcze dodatkowo B kompleks. Bedzie git.

reklama
telewizor łazienkowy?
Ło matko, ja na razie molestuję mojego o lodówkę z Tv. Fajna, a do tego jak schodzisz rano zrobić sobie kawę i otwierasz lodówkę, żeby wyciągnąć mleko, to mówi Ci dzień dobry i życzy miłego dnia.
Chcę ją natychmiast!!
A te z łazienki to co robi? A paruje jak odmaczasz odwłok?

Do góry