reklama
Teddy
Październikowa mać
Vertigo pisze:czy moge rozumiec, ze Misio probuje mnie polubic?
Misio Cie lubi... a teraz proboje takze polubic Twa niebywala umiejetnosc znajdowania sie zawsze w odpowiednim watku...
Misio jest pod wrazeniem...
Teddy
Październikowa mać
malgosia_76 pisze:Ło matko, ja na razie molestuję mojego o lodówkę z Tv. Fajna, a do tego jak schodzisz rano zrobić sobie kawę i otwierasz lodówkę, żeby wyciągnąć mleko, to mówi Ci dzień dobry i życzy miłego dnia.
to cos jak autobus, ktory delikatnie wyprasza Cie, informujac jaki akurat jest przystanek...
... tudziez inny cud techniki - Blekitna Linia TPSA
malgosia_76
Fanka BB :)
Wolno, i to jak, że mnie to zaczyna powaznie wnerwiać! (trzeba, baczyć na słowa!
PANI MODERATOR PUK, PUK?! Co Pani robi? można miesęm rzucać, czy tu Waćpannie nie przystoi?
PANI MODERATOR PUK, PUK?! Co Pani robi? można miesęm rzucać, czy tu Waćpannie nie przystoi?
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Teddy pisze:Vertigo pisze:czy moge rozumiec, ze Misio probuje mnie polubic?
Misio Cie lubi... a teraz proboje takze polubic Twa niebywala umiejetnosc znajdowania sie zawsze w odpowiednim watku...
Misio jest pod wrazeniem...
jestem wzruszona a do odpowiedniego watku to mi sie nie chce... lenistwo. :-[
Malgos, nie wiem, ale chyba go pogielo... a lodowa fajna - tylko po co mi tv przy malym dziecku? zreszta my mamy odbiornik jako monitor do konsoli, kablowki brak - z wyboru, ale tata meczy, ze trzeba zrobic, zeby sie dziecko jezykow uczylo.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
malgosia_76
Doxa,
Ale lovestory :
Ale z jakim zakończeniem ;D
Teddy,
Ta lodówka to moja nadzieja na ominiecie deprimu, czasami! ;D Ja jako Kura Domestnica z 7,5 rocznym stażem, miewam samtajms kłopoty z moim kolegą mężem. nie chwali Nicpoń, nie cieszy się, że mnie ma. a taka lodówka, o proszę, zobaczy mnie i powie dzień dobry, wyda mleko i miłego dnia pożyczy!
Żyć nie umierać!! ;D
ale Kolega Mąż nabrał ochoty na kolejnego Potomka (a tak się zarzekał), także Koleżanki, kto wie, co się zdarzy, kilka dni w górach z mężem i taka zmiana. A jaki miły był. Miód nie mąż! ;D
Ale lovestory :
Ale z jakim zakończeniem ;D
Teddy,
Ta lodówka to moja nadzieja na ominiecie deprimu, czasami! ;D Ja jako Kura Domestnica z 7,5 rocznym stażem, miewam samtajms kłopoty z moim kolegą mężem. nie chwali Nicpoń, nie cieszy się, że mnie ma. a taka lodówka, o proszę, zobaczy mnie i powie dzień dobry, wyda mleko i miłego dnia pożyczy!
Żyć nie umierać!! ;D
ale Kolega Mąż nabrał ochoty na kolejnego Potomka (a tak się zarzekał), także Koleżanki, kto wie, co się zdarzy, kilka dni w górach z mężem i taka zmiana. A jaki miły był. Miód nie mąż! ;D
reklama
malgosia_76
Vertigo.
Ja, uchowaj , nie Panią Moderator pukam, ja tylko do niej. ;D Zadzwonic przecież nie mogę, a pogadałabym o tym i owym ;D
Ja, uchowaj , nie Panią Moderator pukam, ja tylko do niej. ;D Zadzwonic przecież nie mogę, a pogadałabym o tym i owym ;D