reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Ale mi dzisiaj wszystko wolno się otwiera ... wstawiam i wstawiam te fotki i wstawić nie mogę :( ... końca nie widać ;)

reklama
Vertigo pisze:
czy moge rozumiec, ze Misio probuje mnie polubic?

Misio Cie lubi... a teraz proboje takze polubic Twa niebywala umiejetnosc znajdowania sie zawsze w odpowiednim watku...

Misio jest pod wrazeniem...

malgosia_76 pisze:
Ło matko, ja na razie molestuję mojego o lodówkę z Tv. Fajna, a do tego jak schodzisz rano zrobić sobie kawę i otwierasz lodówkę, żeby wyciągnąć mleko, to mówi Ci dzień dobry i życzy miłego dnia.

to cos jak autobus, ktory delikatnie wyprasza Cie, informujac jaki akurat jest przystanek...
... tudziez inny cud techniki - Blekitna Linia TPSA

Wolno, i to jak, że mnie to zaczyna powaznie wnerwiać! (trzeba, baczyć na słowa!
PANI MODERATOR PUK, PUK?! Co Pani robi? można miesęm rzucać, czy tu Waćpannie nie przystoi?

Małgoś, nie my tylko moja Mama... ale już się poprawiła. Pewnie kilka dni szaleństwa i wszystko wróci do normy.
Zdjęcia cudne. I te z gór, i te ze spotkania fajowe.
ale bym na nartach pojeździła.... oj...

Teddy pisze:
Vertigo pisze:
czy moge rozumiec, ze Misio probuje mnie polubic?

Misio Cie lubi... a teraz proboje takze polubic Twa niebywala umiejetnosc znajdowania sie zawsze w odpowiednim watku...

Misio jest pod wrazeniem...

jestem wzruszona :) a do odpowiedniego watku to mi sie nie chce... lenistwo. :-[

Malgos, nie wiem, ale chyba go pogielo... a lodowa fajna - tylko po co mi tv przy malym dziecku? zreszta my mamy odbiornik jako monitor do konsoli, kablowki brak - z wyboru, ale tata meczy, ze trzeba zrobic, zeby sie dziecko jezykow uczylo.

Teddy pisze:
Malgos... nie puka sie Pani Moderator!!!!

rotfl!
c040.gif

Doxa,
Ale lovestory ::)
Ale z jakim zakończeniem ;D

Teddy,

Ta lodówka to moja nadzieja na ominiecie deprimu, czasami! ;D Ja jako Kura Domestnica z 7,5 rocznym stażem, miewam samtajms kłopoty z moim kolegą mężem. nie chwali Nicpoń, nie cieszy się, że mnie ma. a taka lodówka, o proszę, zobaczy mnie i powie dzień dobry, wyda mleko i miłego dnia pożyczy!
Żyć nie umierać!! ;D

ale Kolega Mąż nabrał ochoty na kolejnego Potomka (a tak się zarzekał), także Koleżanki, kto wie, co się zdarzy, kilka dni w górach z mężem i taka zmiana. A jaki miły był. Miód nie mąż! ;D

reklama
Do góry