reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

hi hi... Orzeszku no wybacz, ale az tak skrupulatnie nie przegladam nickow... ale Lindsay chyba ostatnio cosik skrobala...
...chyba, ze to nie bylo tak ostatnio... ;)

Prezes tez juz wykapany, nakarmiony, teraz lezy w wyrku i gada do ptaszkow... wylaczonych... ::)

reklama
Orzech - kilka godzin zajęła mi dzisiaj teściowa, a tak poza tym to cała poświęcam sie Tymciowi bo juz za dwa tygodnie nie będę miała tej przyjemności :-(
Dzisiaj również pożegnałam choinkę i inne ozdóbki bozonarodzeniowe ... :-)

a dlaczego Wasze wykapane dzieci nie spia...
nasza Anula po kapaniu zajada i zaraz potem zasypia snem niedzwiedzia :)

a Jolik, wcale Ci sie nie dziwie - to juz 2 tygodnie :(???

tak w ogole dzisiaj doszlismy do wniosku, ze Anula jest milosnikiem sportow ekstremalnych, zaczela od nurkowania w wannie, ona specjalnie przekrzywia glowe zeby sie zanurzac, juz zalewanie oczu jej nie wastarcza, teraz bierze wode do buzi i wypluwa ja fontanna, jak to zrobi to smieje sie tak glosno jak jakis gwizdek :laugh:

witam,
Wy juz pewnie spicie :( meza nie ma , mama chora wiec i do komputera nawet nie siadam zeby pisac. u nas dzis zrobiła sie taka zima, ze brrrr. -11 w dzien i zamiecie.
jestesmy juz po drugiej szczepionce. Macio zniosł dzielnie wszystkie panie mierzace, warzace i kłujace Go. Wagowo jest raczej na najnizszym centylu, glowa i reszta w srodku.

Wszystkim solenizantkom i solenizantom buziaki wielkie :-* :-*

Oooo Lindsay się pojawiła, a my Cię poszukiwałyśmy ;)

Orzech dobrze, że Anulka nie sika do tej wody :laugh:

No i sie znalazłam ;)
A Materne bierzesz ? ;)

Mam sposob na hemofer, zeby nie bolał brzuszek- daje Maciowi popic rumiankiem, tak dwa łyki co bys sie chlopak nie przyzwyczaił do popijania

hi hi.... Doxa, kazdy sika przy wejsciu do wody... zupelnie bezwiednie... ;)
dorosly czlowiek nawet do 20 ml... dzieci, nie wiem ile...

reklama
Do góry