reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Teddy sprzedany ;) wkurzyła mnie waga, Natalka co raz cięższa, jak jeszcze zakupy doszły to ło matko- źle się prowadziło, a ja zmotoryzowana nie jestem a na męża liczyć nie mogę bo więcej go nie ma niż jest, więc podjęłam męską decyzję ::) tyle że teraz ani ciężkiego ie ma :(

reklama
Witam (i zaraz zmykam nakarmić głodnego)

100 lat 100 lat dla Natalki i Madalenki. Rośnijcie piękne i zdrowe dziewczyny ;D ;D ;D

Nie no przestańcie z tymi śledztwami. Ja czasem odświeżam stronę nosząc Młodego a nawet nie zerknę co naskrobałyście o pisaniu w ogóle nie ma mowy.
A gdzie Wy to w ogóle sprawdzacie, kto przegląda, co detektywi ???

hi hi... Patka, nikt nikogo nie sledzi... ;)

ja ma ustawiona w ulubionych glowna, i jak otwieram, to widze kto jest... ;)

Ja jestem przez chwilkę, Natalia wykąpana, siedzi w leżaczku pod okiem tatusia, a ja jestem wykończona, chyba ich jutro samych zostawię i pójdę w świat odetchnąć...

To ja też się przywitam, zeby nie było, że się czaję :-D

DOBRY WIECZÓR MAMUSIE !!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW !!!

reklama
Do góry