reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Dobrej nocki mamuśki!!!! Czasmi tu do Was wpadam, ale niestety mam czas tylko na czytanie Waszych postów. Sama też jestem chora, ale mój Mały jeszcze sie nie zaraził i mam nadzieje, że tak zostanie. Tylko ja juz od poniedziałku na antybiotykach i nic nie pomagaja. Najważniejsze, że Mateuszek jakos sie trzyma. Duże bużki i kolorowych snów. PAPA!!!

to ja tez spadam....

wlaczylam dodatkowy piecyk, bo cholernie zimno sie zrobilo... a to podobno dopiero poczatek...  ::)

0405.gif

Witajcie Kobietki i Bobaski!! :) :)

U nas teraz strasznie sypie i wieje. Balkon mam cały przykryty śniegiem (i wszystko co sie na nim znajduje).
Na dworze troche "cieplej" ;) niż wczoraj bo 14 stopni na minusie. Małż się cieszy że nie musi dziś jechać do pracy. ;D

Wszystkiego Najlepszego dla Szymonka :D Dużo zdrówka, szczęścia i radości życzą Natalka z mamą :-* :-* :-*

reklama
Do góry