reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Natalia bawi się na macie, udało mi się rozebvrać choinkę, bo wyglądała gorzej, uprasować masę ciuchów, uff, mogę odetchnąć...
Super zdjęcia. Doxa, ciekawe kiedy Oli Ci dużą łychę wyrwie i zacznie Twoją zupę pałaszować ;)
Małgosiu - takie zdjęcie jak Dawidka można zrobić np w photoshopie.

reklama
a w ogole to zapomnialam Wam powiedziec, ze wczoraj wazylam Prezesa... co prawda na takiej wadze "pocztowej" i w ubranku, ale waga gibala mu sie mieszy 7200 a 7400... czyli zakladam ze golutki wazyl by ~7 kg...
no i sie ciesze, bo pomimo tych siupow z zarciem trzyma sie rozno na tym samym (50) centylu... glowe tez mu mierzylam i dalej ma za mala (40,5 cm) , ale proporcjonalnie rosnie, czyli jest tuz pod siatka... :)

Magdusiek gdzie widzisz Frezję?

Teddy pisze:
Malgos, ja widze, ze Jasiek robi przekrety w druga strone niz Prezes (a wlasciwie juz robil, bo juz zapomnial)...

jak to jest, w ktora strone najpierw trenowac???

mi się wydaje, że dziecku łatwiej jest się przekręcić z brzuszka na plecki, ale Jasio tak dużo leży na brzuchu, że chyba to jest bardziej naturalna dla niego pozycja  :laugh:  i własnie daltego przekręcił się z plecków na brzuch :)

A trenowac można w obydwie strony ;) - jest jedna nadrzędna zasada, kluczem do wszystkiego jest miednica, obracasz dziecko za miednicę, a resztę ciała dziecię samo przekręca, można ewentualnie lekko ciągnąć za bark mu pomóc!

hiper-mamo Teddy no to super, 7kg to już możesz pieluszki 4 kupować ;)

A mój Oli łepek to ma jak ... wczoraj neurolog mu zmierzyła i ma 43cm!

no mie sie tez tak z tymi przekretami wydawalo, ze najpierw z brzucha na plecy... a Jasiek mi zamotal... :)

Frezje to bylo widac wsrod czytajacych... one sie chyba z Duralex zmowily, zeby sie nie witac... ;)

Teddy pisze:
Frezje to bylo widac wsrod czytajacych... one sie chyba z Duralex zmowily, zeby sie nie witac... ;)

Z tymi czytającymi to róznie bywa, któregoś dnia wchodzę do pokoju, a mój mężuś siedzi przy moim laptopie i ogląda sobie naszą galeryjkę ze zdjęciami dzieciaczków :laugh:

Cześć dziewczyny  ;) to mnie wyczaiłyście  ;D

Powiem tak:

jak tylko oczy otworzę i włączę kompa to od razu na BB otwieram ;D mimo że nie mam czasu, a jak znajdę to nadrabiam co naskrobiecie i tak samego Witam miałam przeszło 20 stron  ::)

Ogromne buziaki dla wszystkich dzieciątek które wczoraj i dziś obchodzą urodzinki

A ja się wkurzam bo jestem uziemiona w domu bez wózka  :p nie wiem co jutro zrobię bo mąż idzie na 2 zmiany do pracy, Boże żeby mi rano dowieźli wózek.

reklama
Do góry