reklama
Doxa
Fanka BB :)
malgosia_76 pisze:uprzejmie donoszę ;D, że mały Olivier właśnie,
ale mama po 1 łyzeczce papu, ku wielkiemu zdziwieniu Syna, zmieniła zdanie
Wiem, bo Doxa, powiadomiła mnie
Biedy Oli, ponoć było pysznie
ale się ubawiłam :laugh: :laugh: :laugh:
Małgoś ja nie zmieniłam zdania, ja podgrzałam wyłącznie 1 łyżeczkę zupki, takie było założenie no i zalecenie p. doktora-weterynarza Jutro dostanie 2 łyżeczki :laugh:
malgosia_76
ponawiam: biedny Oli : ;D
*syla*
kobieta pracująca...
Kasia74 pisze:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALKI I MAGALENKI!!!!!! :laugh: ;D
A u mnie choroba .Patrycja od tygodnia jest na antybiotyku, a wczoraj musiałam pójść do lekarza z Julką, bo zaczynała kaszleć. Na szczęście gardełko ma lekko zaczerwienione i dostała tylko wit.C w kroplach, wodę morską do noska,dwa syropki i maść rozgrzewającą.Od rana jest marudna i ciągle coś jej się nie podoba.Denerwuje się chyba z powodu tego zapchanego noska, bo mnie też strasznie męczy jak mam katar.
W naszym domu jest więc mały szpital, ciagle słychać płacz i kaszel a w powietrzu unosi sie zapach azulenu.Mam nadzieję ,ze moje dziewczyny szybko wyzdrowieją i wrócą im humorki.
Kasia, u mnie Oskar też chory, już myślałam wczoraj że mu przechodzi a tu jak dał w nocy i dziś popis kaszlu..... : Leży i jęczy
No i Iga dziś w nocy też mi dziwnie pokasływała. Kurczę, mam jeszcze tylko nadzieję że to zakrztuszenie Kicha też często. Pozyjemy, zobaczymy....
malgosia_76
Teddy,
Jak się podpisuje zdjęcia? Proszę o szybki i prosty instruktaż
Jak się podpisuje zdjęcia? Proszę o szybki i prosty instruktaż
malgosia_76
Doxa,
plastik ma dużo E. Pan weterynarz kazał dać 1 łyżeczkę, ale papu.
Biedy Oli, jak pozwoli dać mu cztery łyżeczki, to mu matka zapewni ilość polifosforanów w organiźmie na całe życie :
Jak już jesteś taka dosłowna, to chociaż kolorowe mu dawaj, te łyżeczki, będzie miał więcej "witamin" ;D
plastik ma dużo E. Pan weterynarz kazał dać 1 łyżeczkę, ale papu.
Biedy Oli, jak pozwoli dać mu cztery łyżeczki, to mu matka zapewni ilość polifosforanów w organiźmie na całe życie :
Jak już jesteś taka dosłowna, to chociaż kolorowe mu dawaj, te łyżeczki, będzie miał więcej "witamin" ;D
reklama