reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Efunia - pocieszę Cię, dzisiejszej nocy karmiłam Tymka od 23 do 3 :-) to się nazywa KRYZYS :-)

Ina - dzięki :-)

reklama
efunia pisze:
dzięki joliku :)
nareszcie! bo szczerze mówiąc już sie martwiłam,ze nigdy tego łepulca nie nauczy się dźwigać. tymczasem zrobił nam miłą niespodziankę i od czasu wizyty u pabni doktor unosi ją coraz wyżej!! choć jeden stres odszedł... ;)
u nas kolejny (tysiąc osiemset siedemdziesiąty ósmy) kryzys laktacyjny... tym chce jeść co 2-3 godziny nie zważając czy dzień czy noc... ::)

efuniu, podnosi pieknie! my kladziemy Antonine po kazdym przewijaniu i przed kapiela (wtedy w samym body, bez pieluchy), ale tylko na chwile - jak widze, ze sie wkurza to ja zabieram, zeby jej nie zniechecac. sa efekty (tzn lepek to ona dawno podnosila, ale teraz ja 'prostujemy') - glowke podnosi prosto i skreca w obie strony, nawet jak spi na brzuchu to ma lepek raz w jedna raz w druga strone! a, no i przestawilismy tez lozeczko, zeby musiala w lewo na ans patrzec. po 2tyg 'zabiegow' dziecko jest proste jak struna ;D

bo sobie Tymsonik cyce na wyzszy level przestawia ;) bedzie git! u nas ostatnio po dobie sie unormowalo.

Cześć Kochane Kobietki,

KOCHANE DZIECIACZKI, WIKTORKA, ALAN I KUBEŁEK - 100 LAT I SAMYCH KOLOROWYCH DNI!!

U nas prawie same dobre nowiny. Jaś od 3 dni śpi non stop 9 i pół godziny. Pieknie je, śmieje się w głos,  gada, czego doświadczyła Ciotka Doxa, bo norrrmalnie, regularnie Ją podrywa. Jaś rwie się do siadania, kiedy jest w pozycji półleżącej to ciągnie się sam! do przodu. Ola też siedziała jak miała ponad 4 miesiące. Ma zdjęcie jak sama siedzi na nocniku. ;)
Vertogo, Jaś też troszkę przechyla główke w lewo i dziś idziemy do rehabilitanata z IMiD, dam Ci znac jak ćwiczyć. Niby niewielkie skrzywienie, ale jest, nasz weterynarz nie odpuści żadnego szczegółu, więc co tam poćwiczymy nie zaszkodzi.

Kochane nad morze, to wyjeżdżam w marcu, teraz w niedzielę pedzimy na narty. Jachu nam zrobił niepodziankę, zupełnie nie planowany wyjazd. Właśnie zrobiłam przelew, więc poza zaśnieżonymi drogami, nic nie stoi na przeszkodzie. Bedziemy pędzić koło Katowic (trasą na Cieszyn) pomacham Ślązaczkom ;)
A z Doxą, no cóż zamieszkamy razem ;) we wakacje, bo razem postanowiłyśmy wyjechać. (Mam nadzieję, że do tego czasu, kupi wózek ::) ;D)

Magdusiek,
Nie martw się, grunt, to nie dac się sprowokować, my już nasze kryzysy zarzegnaliśmy, terez się z tego śmiejemy. Ale było gorąco. Pamiętacie zresztą. Teściowie nie istnieją. O dziwo. Teraz Olka pojedzie złożyć im życzenia, bo to chyba Oni powinni zaprosić na pączki wnuczęta, anie odwrotnie. Vertigo wpychaj się, a nie przyjumuj i jeszcze bedziesz musiała wokół nich skakać.

Ina
mam info odnośnie zrazików, wpadnij w wątek ;D

Bardzo się cieszę, że ciasteczka się przyjęły. Na nasze wielkie babyboomowe spotkanie, możemy napiec rózne warianty, bedzie co szamać ;)

Lecę oglądać fotki z spotkania Ślązaczek :)

Dziewczyny,
Jacy Ci wasi Synowie DOROŚLI. ::)
A w tym prawym rogu na ostatniej fotce to stoi bateria słoików. Wszystkie dałyście Chłopakom ::)
Nic dziwnego, że wyglądają na 15 - ście lat ;D

Fajnie, że się spotykamy. To strasznie miłe i zupełnie co innego niż w necie. Super. Na wiosnę spęd wszystkich

Malgos, no powinni, ale babsko jest wygodnickie... a poza tym ja ich w ogole nie chce ogladac.
qrde,a jak juz przyjda to nie wiedza kiedy wyjsc - z moim rodzicami takich problemow nie ma.

tez fakt.
a010.gif

Hej, hej
Po długiej kąpieli wkurzenie mi przesżło. Syla, Małgosia - dzięki, aj wiem, że to zwykle szybko przechodzi, ale my się nawet nie kłócimy, ja coś burknę, bez sensu zwykle, Kamil zrobi nie taką minę i ja zła jestem. Kryzys mieliśmy jeden, 4 lata temu, w sumie dobrze, że był, a jeszcze lepiej, że dawno sie skońcvzył ;)

MOja córeczka jeszcze śpi, jak ją rano przełożę do naszego łóż,a to śpi długo, o, obudziła się i się uśmiecha.

reklama
Do góry