reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Hello,
Jeżeli jesteście wszystkie takie sympatyczne jak Kika to chcę Was szybko wszystkie poznać :-D
A Kubuś ... uroczy. Nie wyobrażacie sobie nawet jaki z niego silny chłopak. On już prawie samodzielnie siedzi, naprawdę niewiele mu brakuje do mojego siedzenia :-) Uśmiecha się uroczo :-)

A co to się z tym naszym forum porobiło?

Doxa, Małgosiu - co fajnego kupiłyście?

Vertigo - mróz, rozstopy?

Brrrrrrrrrrrrrrrr no to faktycznie ze spacerów raczej nici :-(
Mam nadzieję, że na Śląsku będzie lepiej :-) Dzisiaj się nawet ociepliło +1 stopień :-)

tak, ja tez mam taka prognoze, ze w piatek bedzie -13st. ale orzez wiatr odczuwalna temp. -25st :( dlatego dzisiaj jeszcze zaliczylysmy dlugi spacer ;)

Vertigo pisze:
qrde! widzialyscie prognozy pogody ??? za spacerow pewnie beda nici :(

no ja juz trzeci dzien nie wychodze... dzisiaj niby bylo -7 ale u nas jakas zawierucha sniezna sie zrobila...
o werandoiwaniu raczej nie ma mowy, bo Prezes juz nie sypia na spacerach, tylko sie rozglada, wiec nie bylby najszczesliwszy na balkonie... i ogolnie jest nieszczegolnie... :(

a w WB +13... ::)
czy to prawda, ze u nich snieg w ogole nie pada???

reklama
Cześć Babeczki,

Joliku,
kupiłyśmy słoiczki dla Synów ;D
Głównie spotkałyśmy się na kawę (w Ikea mam połowę drogi do siebie) i oglądanie wózków (Doxa wciąż ma dylematy) ;D

Do góry