reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Hello,
Jeżeli jesteście wszystkie takie sympatyczne jak Kika to chcę Was szybko wszystkie poznać :-D
A Kubuś ... uroczy. Nie wyobrażacie sobie nawet jaki z niego silny chłopak. On już prawie samodzielnie siedzi, naprawdę niewiele mu brakuje do mojego siedzenia :-) Uśmiecha się uroczo :-)

A co to się z tym naszym forum porobiło?

Doxa, Małgosiu - co fajnego kupiłyście?

Vertigo - mróz, rozstopy?

Brrrrrrrrrrrrrrrr no to faktycznie ze spacerów raczej nici :-(
Mam nadzieję, że na Śląsku będzie lepiej :-) Dzisiaj się nawet ociepliło +1 stopień :-)

tak, ja tez mam taka prognoze, ze w piatek bedzie -13st. ale orzez wiatr odczuwalna temp. -25st :( dlatego dzisiaj jeszcze zaliczylysmy dlugi spacer ;)

Vertigo pisze:
qrde! widzialyscie prognozy pogody ??? za spacerow pewnie beda nici :(

no ja juz trzeci dzien nie wychodze... dzisiaj niby bylo -7 ale u nas jakas zawierucha sniezna sie zrobila...
o werandoiwaniu raczej nie ma mowy, bo Prezes juz nie sypia na spacerach, tylko sie rozglada, wiec nie bylby najszczesliwszy na balkonie... i ogolnie jest nieszczegolnie... :(

a w WB +13... ::)
czy to prawda, ze u nich snieg w ogole nie pada???

reklama
Cześć Babeczki,

Joliku,
kupiłyśmy słoiczki dla Synów ;D
Głównie spotkałyśmy się na kawę (w Ikea mam połowę drogi do siebie) i oglądanie wózków (Doxa wciąż ma dylematy) ;D

Do góry