reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

tylko wiesz... mojemu dziecku po warzywkach sie apetyt poprawil... teraz zjada prawie drugie tyle, co jeszcze 2 tygodnie temu... ::)

ja sie ciesze, ale Ty to chyba zbankrutujesz... ;)

reklama
Witajcie babeczki!

A my z Małgosią miło dzisiaj spędziłyśmy dzionek w Ikei i Realu :laugh: :laugh: :laugh:

Ja też już za jakieś 2 wpowadzam Olinkowi zupkę jarzynową! Lekarz zalecił od razu zupkę ale taką po 4 miesiącu, stwierdził że nie ma alergii więc nie trzeba się bawić w wprowadzanie pojedynczo ... zobaczymy co Oli na to!

no dokladnie...
w tym najgorszym okresie jadl mi leeeedwo 90 ml, a teraz wcina po 150... a na noc 180 mleka z kaszka (jablkowa lub malinowa)... niestety, po kaszce jedzonej o 21 wieczorem jest jeszcze mleczko okolo 1-2 w nocy... czego nigdy nie bylo...

taki sie zarlok zrobil... :)

no ale przy okazji skonczyla sie regularnosc por jedzenia... i przestal prawie sypiac w dzien...

Wróciłam z kina, polecam. Sala była pełna, niektóre dzieci płakały, niektóre spały, jadły, moja jadła i oglądała, mała kinomanka rośnie, ale w sumie się nie dziwię, we wrzesniu byłam na festiwalu w Gdyni i z Natalią w brzuchu ponad 20 filmów obejrzałam :)

Magdusiek a na jakim filmie byłaś? Też się chcę kiedyś wybrać ale pewnie na wiosne bo niezmotoryzowana jestem. :(

A tak apropos: widziała może któraś zwiastun filmu "Czerwony Kapturek prawdziwa historia"?
Zapowiada się nieźle...

Dziewczyny, czy u Was tez nie ma naszego dzialu na glownej???

bo u mnie jest pomiedzy "nasze dzieci" a "dzieci" cos takiego: Salvaged Messages

no i ja wchodze przez historie... jakis kibel sie porobil... :(

przezemnie?? :laugh:
ja mam nasz miesiac w ulubionych i wchodze zawsze bezposrednio do nas ;)
ale na glownej tez teraz dziala

reklama
Do góry