reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

w TV na dwójce jest Limalh. Bosche jak ja się w nim kochałam wieki temu?!
Ale teraz jest jeszcze fajniejszy. Zachibernowali Go czy jak?! ::)

reklama
... kręcić, to ja bedę, jak reszta do chaty wróci.

milosc01.gif

Kisiel już mam. ;D Tak za mną chodziło coś słodkiego
uciekam.gif

W sobotę, byłam u Doxy i tak mnie nakarmiła Tiramisu, że teraz to tylko kisiel z żurawin, ze słodkości mi pozostał. Inaczej wrócę do formy z 9 miesiąca

ciaza.gif

z ostatniej chwili...
moje dziecko zaliczylo przewrotke z brzucha na plecy... dla potwierdzenie, czy to nie przypadek - zrobil to trzykrotnie... ale za kazdym razem w te sama strone...

teraz, to ja juz go na chwile samego zostwic nie moge...

...a takie fioletowe chuchro sie urodzilo.... ::)

witajcie dziewczyny,

Gabrysiu, Natalko i Dawidku moc buziaków i serdeczne życzonka od Iguni i cioci Syli

Teddy, no gratulacje dla zięcia!!!!

...no i tyle się nasiedziałam w bb, muszę lecieć mała się obudziła i czas na kąpiel

_anna pisze:
Lucky dobre pytanie, Jolik nie za szybko z tą marchewką?
ja słyszałam ,że jak karmie piersia to do 6 miesiaca nic oprócz piersi sie nie podaje

Dzisiaj kupiłam lutowy numer "Dziecka" i jest tam napisane, że warzywa można wprowadzać po 4 m-cu :-)
Jestem jednak na siebie wściekła bo w piątek podałam marchewkę. W sobotę zachciało mi się paróweczek - zjadłam 2 sztuki, a w niedzielę upiekłam babkę śmietankową - trzy nowości w ciągu trzech dni- a dzisiaj w kupce małego znalazłam spore ilości śluzu i teraz za cholere nie wiem po czym :-( Durna ze mnie matka :-(

Teddy - świetnie uchwycone fotki. Super ! Mnie niestety nie udało się uchwycić pierwszej wywrotki Tymka :-(

reklama
Joliczku, sluz na pewno nie jest po marchewce... marchewka grozi praktycznie tylko zaparciem... no chyba, ze uczulenie, ale baaaardzo niewiele dzieci je ma...
Tymek ma 4 m-ce, wiec raczej nie jest za wczesnie na nowe jedzonko, szczegolnie w takich ilosciach...

mysle, ze to moglo byc ciasto... albo przyczyny niejedzeniowe... :)

Do góry