reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam Was babeczki!!!

Natalko wielkie cmok od Dawidka i ciotki Patki w Twoją czwartą miesięcznicę.

Dawidek bardzo dziękuje za życzenia  :-* Kika wierszyki cudne :)
On dziś świętuje po swojemu bo robi w pieluchę kupę za kupą. ;D

A my byliśmy w weekend w Łodzi no i nie zaglądałam do Was. Moje kochane dziecko podróży chyba nie polubi bo w tamtą stronę wyło aż usnęło ze zmęczenia. Dobrze że powrót był cichy ;D

Jestem po spacerku i może zanim moje Smoczysko sie obudzi cos zdążę przeczytać co się tu działo. Jeszcze nie czytałam, dlatego tak nie w temacie jak zwykle. Mam nadzieję że mi wybaczycie. ;) :)

reklama
Lucky dobre pytanie, Jolik nie za szybko z tą marchewką?
ja słyszałam ,że jak karmie piersia to do 6 miesiaca nic oprócz piersi sie nie podaje

Doxa, Teddy

pukpuk.gif

gdzie Jesteście???

Witam serdecznie po małej nieobecności. Właśnie nadrabiam co nadrukowałyście

Jolik ja nie narzucam Olikowi ani godzin snu, ani karmienia ... jak widzę że jest głodny to go karmię, jak widzę że chce spać to odkładam do łóżeczka ... Mój Oli zawsze śpi między karmieniami! Czasami dłużej, czasami krócej; czasami zaśnie zaraz po jedzonku, czasami godzinę czy półtorej po jedzonku, ale zawsze padnie! Wszystko to robi w swoim własnym rytmie i muszę przyznać, że nawet robi się to w miarę regularne - bywają prawie identyczne dn

U nas jest tak samo Doxa tylko godzina kąpieli jest niezmienna ;)

Dzien dobry Kobietki

Przede wszystkim serdeczne podziekowania za zyczenia od Gabrysi cmok cmok dla wszytkich cioyeczek i dzieciaczkow :-* :-*
oraz  WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA IGUNI, NATALKI I ANULKI

Dopiero wczoraj wieczorem wrocilysmy od Dziadkow i moglam wejsc na forum.

Shady mnie tez czeka podobna rozmowa w tym tygodniu. Mam umowe na czas nieokreslony i mialam wrocic po macierzynskim, ale nie znalazlam jeszcze opiekunki i wolalabym dla dobra Gabrysi pojsc na wychowawczy na 3 m-ce..
Stresuje sie batdzo, zobaczymy co da sie ustalic.

Tymczasem Moja Malutka jest tuz po akcji kupa - czas przewinac Malutka :)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla obchodzacych miesiecznice

ja to nie moge sie polapac co, kto, gdzie i kiedy... ale wszystkiego naj... ;)

strasznie malo produkujecie... oooooj malo....
ciotka Teddy nie ma co czytac... chyba wroci do Chorego Portiera na tydzien... (albo wreszcie sie wezmie za robote)... :)

Do góry