reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Doxa i Orzech bardzo dziękuję za komplenty :) Chciałam właśnie coś innego niz tradycyjny becik no i pokombinowałam! Dzidziuś miał wygodnie ( bo roboliśmy w restauracji i miał gdzie siedzieć) restauracja nazywała sie "Pod Aniołami" no i mały rzeczywiście wyglądał anielsko.

reklama
hej:)
dostałam dziś okres
wsciekly.gif
leje się ze mnie jak z kranu
zly.gif

na doadtek tymuś dziś rano po raz pierwszy od prawie dwóch tygodni miał kolke gigantkę
smutny.gif

a dawidek urodził się 16 października :)

Efunia mnie też nadal kolki męczą ale w sumie rzedziej niz kiedyś.
CZasem mam już dość, mam nadziję że miną w najbliższym czasie bezpowrotnie :(

Witajcie!!  
Efuniu ja też dzisiaj dostałam i jestem przerażona.Zmieniam wkładki co godzina,mam nadzieję że w końcu trochę się zmniejszy.Brzuch boli jak jasna cholera a Julia w dodatku dzisiaj marudna od samej 6.oo.Niedawno mówiłam,że wolałabym już mieć @, by móc sobie obliczać dni płodne a teraz znowu wolałabym mieć spokój z tym (piękny był ten ostatni rok, bez kłopotów z @).Kobiecie nie dogodzisz.

efuniu, :(
a ja bylam w pt u ginekologa i usg mnie ucieszylo - na szczescie zadnych oznak owulacji! ;D ;D ;D jutro ide zrobic sobie zastrzyk - ktoras sie zdecydowala? jak wrazenia?

hej laseczki.....widze ze dzis okresowy watek ;) ja chyba najszybciej z was dostalam okres, na szczescie po porodzie nic sie nie zmienilo czyli nadal mam zupelnie bezbolesny, ale zmienilo sie jedno, mam mniej obfity, a to akurat mi sie podoba ;) zaoszczedze na O.B :)

jutro ide na rozmowe z kierowniczka - pamietacie? - trzymajcie kciuki.....rozmawialam z mama i zmezusiem, powiedzieli ze nawet jesli nie przelduza mi umowy to kij im w nos, bede siedziala w domu dopoki maly do przedszkola nie pojdzie i i tak by mi placili, wiec co za roznica...wiec ide na luzaka :) a taka robote jaka mam to zawsze znajde ;) Moja mama bardzo sie zmienila, pamietacie jak na nia narzekalam?? teraz jest kochajaca babcia a maly lubi byc u niej na rekach, szok !!!!! czyli jednak cuda sie zdarzaja, a ja jako ateistka myslalam ze cudow nie ma ;)

Czesz dziewczyny!

Monique - gratuluje wygladu!
Lucky - powodzenia w poprawianiu, mam nadzieję, że Ci sie uda.
Shady - super!!!

mnie juz lepiej, wyjscie we dwoje przyniosło spokój.

Witajcie moje miłe panie!
shady super, że z mamą lepiej ci sie układa, gdyby jeszcze tak moja teściowa się zmieniła

No i koniec pogawedek, ksiażę sie obudził :mad: :(

reklama
Witajcie!

Wszystkiego Najlepszego dla Natalki i Dawidka. Rpśnijcie zdrowo na pociechę rodzicom i niech Wam się spełnią wszystkie marzenia. Duży buziak od Natalki i ciotki Luszki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Monique jak ty to robisz......? :) A pomysł z fotelikiem rewelacyjny.
Shady Trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowę :) Fajnie że z mamą dobrze się układa.
Lucky Na pewno sie uda. Powodzenia. :)
Efunia, Kasia Ja wczoraj doostałam już trzeci raz. :mad: Na szczęście nie są tak obfite jak przed ciążą ale wkurza mnie to że mam regularnie co 2 tygodnie. Na piątek jestem zapisana do gina i mam nadzieje ze do tego czasu "przejdzie".
Anna ja jestem :) ale tylko chwilowo. Zaraz zbieramy sie na spacerek.
Może zajrzę do Was później.
Na razie kobietki :)

Do góry