reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa i Orzech bardzo dziękuję za komplenty :) Chciałam właśnie coś innego niz tradycyjny becik no i pokombinowałam! Dzidziuś miał wygodnie ( bo roboliśmy w restauracji i miał gdzie siedzieć) restauracja nazywała sie "Pod Aniołami" no i mały rzeczywiście wyglądał anielsko.

reklama
hej:)
dostałam dziś okres
wsciekly.gif
leje się ze mnie jak z kranu
zly.gif

na doadtek tymuś dziś rano po raz pierwszy od prawie dwóch tygodni miał kolke gigantkę
smutny.gif

a dawidek urodził się 16 października :)

Efunia mnie też nadal kolki męczą ale w sumie rzedziej niz kiedyś.
CZasem mam już dość, mam nadziję że miną w najbliższym czasie bezpowrotnie :(

Witajcie!!  
Efuniu ja też dzisiaj dostałam i jestem przerażona.Zmieniam wkładki co godzina,mam nadzieję że w końcu trochę się zmniejszy.Brzuch boli jak jasna cholera a Julia w dodatku dzisiaj marudna od samej 6.oo.Niedawno mówiłam,że wolałabym już mieć @, by móc sobie obliczać dni płodne a teraz znowu wolałabym mieć spokój z tym (piękny był ten ostatni rok, bez kłopotów z @).Kobiecie nie dogodzisz.

efuniu, :(
a ja bylam w pt u ginekologa i usg mnie ucieszylo - na szczescie zadnych oznak owulacji! ;D ;D ;D jutro ide zrobic sobie zastrzyk - ktoras sie zdecydowala? jak wrazenia?

hej laseczki.....widze ze dzis okresowy watek ;) ja chyba najszybciej z was dostalam okres, na szczescie po porodzie nic sie nie zmienilo czyli nadal mam zupelnie bezbolesny, ale zmienilo sie jedno, mam mniej obfity, a to akurat mi sie podoba ;) zaoszczedze na O.B :)

jutro ide na rozmowe z kierowniczka - pamietacie? - trzymajcie kciuki.....rozmawialam z mama i zmezusiem, powiedzieli ze nawet jesli nie przelduza mi umowy to kij im w nos, bede siedziala w domu dopoki maly do przedszkola nie pojdzie i i tak by mi placili, wiec co za roznica...wiec ide na luzaka :) a taka robote jaka mam to zawsze znajde ;) Moja mama bardzo sie zmienila, pamietacie jak na nia narzekalam?? teraz jest kochajaca babcia a maly lubi byc u niej na rekach, szok !!!!! czyli jednak cuda sie zdarzaja, a ja jako ateistka myslalam ze cudow nie ma ;)

Czesz dziewczyny!

Monique - gratuluje wygladu!
Lucky - powodzenia w poprawianiu, mam nadzieję, że Ci sie uda.
Shady - super!!!

mnie juz lepiej, wyjscie we dwoje przyniosło spokój.

Witajcie moje miłe panie!
shady super, że z mamą lepiej ci sie układa, gdyby jeszcze tak moja teściowa się zmieniła

No i koniec pogawedek, ksiażę sie obudził :mad: :(

reklama
Witajcie!

Wszystkiego Najlepszego dla Natalki i Dawidka. Rpśnijcie zdrowo na pociechę rodzicom i niech Wam się spełnią wszystkie marzenia. Duży buziak od Natalki i ciotki Luszki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Monique jak ty to robisz......? :) A pomysł z fotelikiem rewelacyjny.
Shady Trzymam kciuki za jutrzejsza rozmowę :) Fajnie że z mamą dobrze się układa.
Lucky Na pewno sie uda. Powodzenia. :)
Efunia, Kasia Ja wczoraj doostałam już trzeci raz. :mad: Na szczęście nie są tak obfite jak przed ciążą ale wkurza mnie to że mam regularnie co 2 tygodnie. Na piątek jestem zapisana do gina i mam nadzieje ze do tego czasu "przejdzie".
Anna ja jestem :) ale tylko chwilowo. Zaraz zbieramy sie na spacerek.
Może zajrzę do Was później.
Na razie kobietki :)

Do góry