reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

halo,
nam dzis dzien mija okropnie leniwie. zrobiła sie plusowa temperatura i jest fatalnie ciepło jak na zimowe ciuchy.uff sie upocilismy dzis na spacerku.
o tej pani stanikowej mowili dzis w pytanie na sniadanie i nawet była w studio. fajowo. jak bede w wawie to sie na pewno do niej wybiore. ja wprawdzie mam mały biust i z wyborem nie ma problemu, ale dobrze lezacy stanik to podstawa.

reklama
no to ja będę druga
11266tc.gif

a dlaczego spać nie mogę napiszę popołudniu

Witajcie w weekendowy poranek ;)

ANULKO wszystkiego najlepszego z okazji 3 miesięcznicy! Oli przesyła różyczję!
roza01.gif

A ja czwarta - dzień dobry.
Mała nam od rana koncertuje , nie mogła kupy zrobić i niestety zakończyło się to czopkiem , teraz łaskawie usnęła i ciekawe na jak długo. Tak mi szkoda tej mojej kruszynki, że prawie płakałam równo z nią. Myślałam , że może ja coś zjadłam i Weronice zaszkodziło , ale nie. Przeanalizowałam to co jadłam w ostatnich trzech dniach i nie było tam nic takiego czegoby nie tolerowała , ani nic wzdymającego. Sama nie wiem co to może u niej być , do tej pory nie mieliśmy z nią praktycznie żadnych kłopotów.
Anulka wszystkiego naj naj.......

Anulko, 100 lat!
h060.gif

Tosia spi i spi. Padla o 20:30, o 22:30 obudzilamja na jedzenie, pote spala do 4 i obudzilismy ja o 8. teraz znowu spi, ale niedlugo pobudka, bo o 11 poradnia preluksacyjna.

A mnie za bardzo nie bedzie - tato robi pilne tlumaczenie, a pieprzony laptop wydziwia i nie chce dzialac w internecie :mad:

Jolik a czemu od razu obwiniasz siebie??? Niektóre dzieci tak mają!

PS. odjazdowe życzenia ;) Oj chyba Tymuś walczy o względy Anulki :laugh:

reklama
Doxa - ale on juz tak pieknie sam zasypiał, a teraz płacze w niebogłosy jak zaczynam spuszczać żaluzje :-( Nie wiem jak mu pomóc :-(

P.S.
Tak z tego co sie od niego dowiedziałam, Anulka bardzo mu sie podoba :-)

Do góry