reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

teddy ja mam tak samo...  nawet jak przespie 12 godzin i wstane o piatej rano to jestem zdechla i skacowana :)
wolalabym nawet zeby maly chodzil spac pozniej... byleby przesypial ciegiem te 7 godzin :)

reklama
Vertigo chyba nic innego Ci nie zostaje jak wrzucić na luz ;)
Na pocieszenie powiem Ci że kiedy moja mama jest ze mną to też potrafi wymylić takie rzeczy że mnie rozrywa. Ale wiem że ona też sie martwi i że to wynika z tej troski więc jakoś staram sie nie wydzierać (przynajmniej nie na cały blok  ;))
A do tego jej rady już często okazały się bardzo pomocne.
U Ciebie też pewnie tak jest, tylko akurat masz dziś mniejszą wytrzymałość  ;) ;D

Efuniu dzięki za smski :-*
Na prawdę dziś sie dołuję, muszę przestać o tym myśleć. ::)

Vertigo pisze:
jak tylko Tola miauknie to zaraz pojawia sie pytanie typu 'a moze'

....nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale ja to mam przynajmniej 10 razy dziennie... pomimo, ze Prezes jest naprawde idealnym dzieckiem i placze raptem raz na kilka dni i to z mojej winy...
a juz ostatnio, kiedy troche mu apetyt opadl, to z chorob mu dokuczajacych moja babka nie wymyslila chyba tylko AIDS... a tak, to juz przewalkowala wszystkie...
nie omieszkala mi rowniez wypomniec, ze jako matka powinnam wiedziec dlaczego on mniej je... ;)

nie ma za co moja droga. do usług  ;D
mnie mama czase też wkurza, ale ojciec ja hamuje przed wtracaniem się... za to teściowa... grhhhhhh.... no właśnie, dawno nie było narzekania na teściowe... święta nas tak ułagodziły? hihi... :laugh:

teddy a nie wiesz????? to co z ciebie za matka!! ihaha ;D ;D

;D
To powiem Wam co wymyśliła moja teściowa.
Stwierdziła że jak ona pójdzie na wcześniejszą emeryturę to weźmie Dawidka do siebie.
A MY- RODZICE BEDZIEMY GO WIDYWAĆ W WEEKENDY.
Niezła jest, nie??? ;D
Troskliwa ;D >:D
No tylko ja nie zgodziłam się ;D

tak efuniu... bo ja zla kobieta jestem... nawet majac dziecko pozwalam sobie na wychodzenie do kibla...
...wstyd mi...

Patka... po tym, to juz zadna z nas nie powinna nic mowic... ;)

teddy nie mów, ze wychodzisz do kibla... ja odkąd urodzilam tyma nie byłam ani razu  ;D ihihihi... staram się być dobrą matką... staram się jak mogę  ;D

patka  >:D >:D

>:D
No sama się dziwię że się nie zgodziłam

Ale jest Nowy Rok
Wspaniałomyślnie jej wybaczam ;D
W końcu Dawidek jest tak słodki że oszalała kobieta z miłości ;D

reklama
witam ja tylko na chwilke. Wlaczylam przed chwila kompa i dostalam taka wiadomosc na gadulcu od Lucky. Trche sie smutno zrobiło ale ...szczerze to ma racje.

Chciałam się z Wami pożegnać...i podziękować za miły czas spęczony z Wami w oczekiwaniu na Wiktorię....
A najbardziej:
Ewci, Jolikowi, Doxie, Małgosi Orzeszkowi i innym
Niestety w obecnym czasie nie mam czasu na przesiadywanie z Wami i skutkiem tego jest brak nawiązania współnej rozmowy.
Jestem szczerą osobą i Teddy przykro mi się zrobiło jak powiedziłaś że wstawiam więcej swoich zdjęć niż małej..co nie ejst prawdą... ale nie wnikam
Wcale nie ukrywam że lubię siebie i swoje zdjęcia..ale bez przesady.
Teraz najważniejsza jest dla mnei rodzina a na 2 miejscu szkoła.
Jak ktoś będzie miał ochotę utrzymać ze mną kontakt to ma dostęp do nr gg.
Pa kochane...będę tęsknić ale ja już tu nei pasuje!

Do góry