reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie Kobietki w Nowym Roku.
Wreszcie nadrobilam wiadomosci w czytaniu watków. Jarek robil porządki na kompie i byłam wczoraj odcieta od netu.
Dzięki wszystkim za zyczenia i jeszcze raz życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku.

Patka dzięki za karteczke.
Moi tesciowie wpadli na taki sam cudowny pomysł jak tylko im oznajmilismy że jestem w ciaży, że przywieziemy do nich dziecko na wychowanie (200 km od Warszawy!) Juz lecę! ;D >:D

reklama
Cześć,
Wreszcie mam 5 minut. Co dzisiaj usiadłam i zaczęłam czytać to mnie odganiali. Więc szybklo i zwiąźle.
Ale się działo ::)
Lucky się wykasowała ::)
Patce chcą zabrać Dawidka ::)
Efunia, przez macieżyńsywo nie chodzi do kibla ::) ::) (kochana, to Ty g... chyba masz już pod językiem aż ::))
Magdusiowi dobrze radzą ;D
Syla daj Efuni przepis noworoczny na przeczyszczenie. Pomożesz kobiecie a i może Tymkowi sie udzieli ;D
Czas opiekunek się rozpoczął Joliku. Może nowy wątek na pewno przyszłościowy i wielu się przyda. Ty prekursorem Jesteś!!

Kochane Mój Jaś gada, gada i gada. Nie chce spać tylko gada!

dokladnie....ja tez sie ciesze ze Alan zasypia pozno...wczoraj zasnal o 00.15 i spal do 8.00 wiec i ja sie wyspalam :)
przy okazji...dopiero teraz doszedl do mnie raport ze sms-y moje do Ciebie doszly Teddy,....niezle co??? bym sobie poczekala w tym parku ;)
Teddy pisze:
a dlaczego tak bardzo Wam przeszkadza, ze dzieciaczki chodza pozno spac???

mi to odpowiada... jak Prezes zasnie o polnocy, to do 8 rano jest spokoj i my tez sie porzadnie wysypiamy.... :)

Fajna Zuzia... :)

Shady, a mi dzis przyszly 2 sms-y od Ciebie... no i sie zastanawialam, czy Ty aby tam dalej nie stoisz... ;)

Doxa, bo Lucky poczula sie urazona tym, co jej napisalam... i chyba ogolnie tym, ze kazda z nas po kolei bezposrednio sie do niej nie zwrocila po tym jak sie dzis przywitala...  ::)

a wogole to witajcie w nowym roku....ja jak zwykly burak wlazlam i sie nie przywitalam ;)

powiedzcie mi jak liczyc macierzynski.....jak urodzilam 19 pazdziernika to do kiedy mam macierzynski ??? do 7 lutego??? bo nie wiem.....a i chce isc na wychowawczy...czy musze jakies podanie pisac czy co?bo ja juz zglupialam....jak to jest z Wami??/?

Teddy, mysle, ze powinnysmy sie po kolei ubiczowac z tego powodu ;)
Mysle, ze Lucky ma racje - jak sie ma lat nascie to nalezaloby sie wylacznie szkola zajmowac... alez sie zasadnicza zrobilam >:D a tak powaznie to: oslabiona :p

reklama
No to żeby żadna się już nie obraziła odpowiadam:

Patka to w końcu jak jest z tym macierzyńskim, mi się coś obiło o uszy, że jednak przedłużają o 2 tygodnie? Nie jestem pewna bo mnie nie dotyczy :(

Jolik biedulko, szczerze współczuję!!! Nawet nie chcę myśleć, że ja bym zostwiła z kimś Olego, nawet z kimś z rodziny byłoby mi trudno!
Jolik jak pisałaś o pierwszym spotkaniu z opiekunką to mówiłaś, że nawet Ci się podobała ... czemu masz kolejne?

Vertigo ooooojjjjjjjjj Tobie też współczuję z całego serca! Moja mama była u mnie 4 dni, Oli jest jej 8-ym wnukiem, a ja odliczałam kiedy wyjedzie :p  Teściowa to samo, jak ją odwiedzamy to ja pierwsza krzyczę, że już musimy wracać ;) Chyba nie ma na nie rady ...  :(

Dziewczyny ale się ubawiłam z Waszej wymiany postów nt. teściowych i mam :laugh: :laugh: :laugh:

Luszka ładne macie zdjęcie w avatarku

Patka ja chyba też z tych co nie podziękowały, no więc niniejszym to czynię :-*  Kika Tobie też dziękuję za linka :)

Shady złóż reklamację do operatora sieci :)

Teddy dzięki za wyjaśnienie ... każdy ma wybór i może pisać gdzie i z kim chce, ale czemu od razu kasować swój profil?

Lucky wróć!...

ufff mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo ani niczego ;)

Do góry