reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Witajcie Kobietki w Nowym Roku.
Wreszcie nadrobilam wiadomosci w czytaniu watków. Jarek robil porządki na kompie i byłam wczoraj odcieta od netu.
Dzięki wszystkim za zyczenia i jeszcze raz życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku.

Patka dzięki za karteczke.
Moi tesciowie wpadli na taki sam cudowny pomysł jak tylko im oznajmilismy że jestem w ciaży, że przywieziemy do nich dziecko na wychowanie (200 km od Warszawy!) Juz lecę! ;D >:D

reklama
Cześć,
Wreszcie mam 5 minut. Co dzisiaj usiadłam i zaczęłam czytać to mnie odganiali. Więc szybklo i zwiąźle.
Ale się działo ::)
Lucky się wykasowała ::)
Patce chcą zabrać Dawidka ::)
Efunia, przez macieżyńsywo nie chodzi do kibla ::) ::) (kochana, to Ty g... chyba masz już pod językiem aż ::))
Magdusiowi dobrze radzą ;D
Syla daj Efuni przepis noworoczny na przeczyszczenie. Pomożesz kobiecie a i może Tymkowi sie udzieli ;D
Czas opiekunek się rozpoczął Joliku. Może nowy wątek na pewno przyszłościowy i wielu się przyda. Ty prekursorem Jesteś!!

Kochane Mój Jaś gada, gada i gada. Nie chce spać tylko gada!

dokladnie....ja tez sie ciesze ze Alan zasypia pozno...wczoraj zasnal o 00.15 i spal do 8.00 wiec i ja sie wyspalam :)
przy okazji...dopiero teraz doszedl do mnie raport ze sms-y moje do Ciebie doszly Teddy,....niezle co??? bym sobie poczekala w tym parku ;)
Teddy pisze:
a dlaczego tak bardzo Wam przeszkadza, ze dzieciaczki chodza pozno spac???

mi to odpowiada... jak Prezes zasnie o polnocy, to do 8 rano jest spokoj i my tez sie porzadnie wysypiamy.... :)

Fajna Zuzia... :)

Shady, a mi dzis przyszly 2 sms-y od Ciebie... no i sie zastanawialam, czy Ty aby tam dalej nie stoisz... ;)

Doxa, bo Lucky poczula sie urazona tym, co jej napisalam... i chyba ogolnie tym, ze kazda z nas po kolei bezposrednio sie do niej nie zwrocila po tym jak sie dzis przywitala...  ::)

a wogole to witajcie w nowym roku....ja jak zwykly burak wlazlam i sie nie przywitalam ;)

powiedzcie mi jak liczyc macierzynski.....jak urodzilam 19 pazdziernika to do kiedy mam macierzynski ??? do 7 lutego??? bo nie wiem.....a i chce isc na wychowawczy...czy musze jakies podanie pisac czy co?bo ja juz zglupialam....jak to jest z Wami??/?

Teddy, mysle, ze powinnysmy sie po kolei ubiczowac z tego powodu ;)
Mysle, ze Lucky ma racje - jak sie ma lat nascie to nalezaloby sie wylacznie szkola zajmowac... alez sie zasadnicza zrobilam >:D a tak powaznie to: oslabiona :p

reklama
No to żeby żadna się już nie obraziła odpowiadam:

Patka to w końcu jak jest z tym macierzyńskim, mi się coś obiło o uszy, że jednak przedłużają o 2 tygodnie? Nie jestem pewna bo mnie nie dotyczy :(

Jolik biedulko, szczerze współczuję!!! Nawet nie chcę myśleć, że ja bym zostwiła z kimś Olego, nawet z kimś z rodziny byłoby mi trudno!
Jolik jak pisałaś o pierwszym spotkaniu z opiekunką to mówiłaś, że nawet Ci się podobała ... czemu masz kolejne?

Vertigo ooooojjjjjjjjj Tobie też współczuję z całego serca! Moja mama była u mnie 4 dni, Oli jest jej 8-ym wnukiem, a ja odliczałam kiedy wyjedzie :p  Teściowa to samo, jak ją odwiedzamy to ja pierwsza krzyczę, że już musimy wracać ;) Chyba nie ma na nie rady ...  :(

Dziewczyny ale się ubawiłam z Waszej wymiany postów nt. teściowych i mam :laugh: :laugh: :laugh:

Luszka ładne macie zdjęcie w avatarku

Patka ja chyba też z tych co nie podziękowały, no więc niniejszym to czynię :-*  Kika Tobie też dziękuję za linka :)

Shady złóż reklamację do operatora sieci :)

Teddy dzięki za wyjaśnienie ... każdy ma wybór i może pisać gdzie i z kim chce, ale czemu od razu kasować swój profil?

Lucky wróć!...

ufff mam nadzieję, że nie pominęłam nikogo ani niczego ;)

Do góry