reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
No i bylam, zanioslam, przezylam... ;)

moja prace wykonuja aktualnie 2 nowe osoby... mlody-szef twierdzi, ze na nic nie ma czasu, a chlopaki pytaja kiedy wroce, bo maja dosc dopytywania sie dziesiec razy o wszystko... ogolnie w firmie burdel jak sie patrzy, ale jakos sie kreci... starszy-szef nic nie mowi, bo on nigdy nic nie mowi, ale wiem, ze swoje mysli...
.... jakos to bedzie... na szczescie na wychowawczym mozna podejmowac prace zarobkowa nawet u tego samego pracodawcy, wiec poczekam co mi laskawie zaproponuje... :)

Syla Zuzia jest cudna, jejku kiedy moje chłopisko było takie maleńkie i rozkoszne ...

Lindsay niezły "ptaszek" :laugh: :laugh:

Vertigo, Zuzia znacznie lepiej spi odkad wydluzylam spacery. Nie wiem-moze to przypadek, ale jak sie naoddycha swiezym powietrzem tak ze 2-3 godziny to potem lepiej spi i wczesniej zasypia. I pewnie warto "wymeczyc" dziecko w ciagu dnia.

a dlaczego tak bardzo Wam przeszkadza, ze dzieciaczki chodza pozno spac???

mi to odpowiada... jak Prezes zasnie o polnocy, to do 8 rano jest spokoj i my tez sie porzadnie wysypiamy.... :)

Fajna Zuzia... :)

Miałam szczere chęci na dłuższy spacer skończyło się na niecałej godzince. Wtachałam wózek do domu i otworzyłam Idze okno, niech kobieta się wywietrzy po szampańskiej zabawie. :)

właśnie, właśnie, Sylwek. Sylwester bardzo udany. Dzieci pozwoliły nam się wybawić. Iga jak zasnęła 31.12 o 17,00 to obudziła się o 23,20 na powitanie Nowego Roku. Nie mogłam uwierzyć że przy tak głośnej muzyce ona ze swoją starszą o miesiąc siostrzyczką spały jak zabite. Potańczyliśmy, wypiliśmy trochę martini i szampana, objadłam się cheepsów z sosem czosnkowym ::), po których Iga tak się wypróżniła że body musiałam jej ściągać w dół (nie przez głowę). Było super. :)

Dzisiaj jakoś nie mogę się odnaleźć w tym nowym 2006. Nie mam nic do roboty i jakoś dziwnie się czuję. Ze mną to tak jest, że jak mam dużo różnych zajęć to jestem zorganizowana a jak tylko sobie popuszczę to robię się strasznie rozlazła.

Cześć,
Widzę, że Wasze dzieci dały Wam się bawić, Natalia usnęła o 2:15... za to podobały jej się fajerwerki ;) Ciekawe jak będzie za rok...
Doxa - super pomysł z tym nowym watkiem, mam nadzieję, że niedługo pojawią się kolejne fotografie i opisy, również z innych częsci Polski.

Patka! Dzięki za życzenia!

reklama
Hej wszystkim.

Mam noworocznego doła :( :( :(
Uświadomiłam sobie że macierzyński mam tylko do początku lutego a 6 lutego właściwie powinnam iść do pracy. Mam jeszcze zaległy urlop no i ten z tego roku, wiec będę chciała je wykorzystać ale to wiąże się ofkors z pytaniem szefa o zgodę itd :( :( :(. (jeśli dobrze pójdzie to jeszcze odwlekę powrót do pracy o kolejne 2 miesiące ale potem nic mi nie pomoże a umowę o pracę mam tylko do końca lisopada i jeśli chcę tam zostać to wrócić muszę i nie mogę brać wychowawczego)
Nie chcę się rozstawać z Dawidkiem, buuuu :-[

Dlaczego nie przedłużą nam tych urlopów macierzyńskich, czy nasi rządzący nie wiedzą że łamią serce matkom które muszą zostawiać swoje maleństwa ???
Buuuuu

Do góry