reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Jestem za "misainką", jeśli się nie uchowa. Poza tym klimat dobry, bo prowadzona (cukiernia znaczy się) przez dwie panie lesbijki. To mi sie przyda :)

reklama
Duralex,
Dzieki za słodycz. Przyda się! :)
Mój mąż juz dawno pepowinę stracił, ale jak zaczęły sie kwasy między mną a teścku... to zdanie zmienił. Jakiś wrażliwy się zrobił, a wczesniej sam na nich jeździł i od czci i wiary osądzał. Nie rozumiem. Powrót do korzeni po latach?!
Ale coś Go tknęło juz dwa razy dzwoniłmi słodki był. Ciekawe na jak dłuo starczy. Z teściami ewidentny koniec. Nie będę zdrowia traciła, Oli też to dobrze zrobi, bo ją kretyn męczył!

no to wstepnie jestesmy umowione... :)

a tak w ogole to ja sie zastanawiam... tyle nas jest z warszawy, czemu my sie tak jeszcze w kupie nie spotkalysmy... moze ktorejs jeszcze by sie chcialo ruszyc to i owo z domu??

no to super... w czwartek...

do syli, luszki, patki i shady... i kto tam jeszcze jest... mozna by napisac... bo znajac zycie nie doczytaja...
a moze tez by sie zjawily...

reklama
Do góry