Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jolik pisze:Cześć,
Dziewczyny, o której wy chodzicie spać !!! Qrcze ja ostatnio o 21 to już grzecznie śpię w swoim łóżku
Zazdroszczę Wam tego wspólnego spotkanka. Nie zapomnijcie cyknąć kilku fotek :-)
My z Orzechem wstępnie jesteśmy umówione na 2 stycznia. Już nie mogę się doczekać :-)
a wiosna juz blisko ... pamiętacie? ZLOT PAŹDZIERNIKOWYCH MAM I ICH DZIECIACZKÓW !!! :-)
*syla* pisze:cześć babeczki,
Teddy, ja doczytałam, hi, hi. Gdzie się spotykacie?
U mnie Święta minęły, nawet nie wiem kiedy. Iga zrobiła furorę. Wszyscy się zachwycali że taka grzeczna. Przeleżała całe Święta na kanapie uśmiechając się do każdego kto do niej zagadał. Wróciliśmy 26 i kończyliśmy Święta u nas. Każdy przyniósł co mu skapnęło od teściów i się obżeraliśmyNo i jadłam wszystko oprócz bigosu. Troszkę coś Idze dokuczało ale i tak dzielnie to zniosła.
Małgosiu, przerypane z tymi teściami. Nic tylko olać, inaczej się nie da. Mąż ochłonie to się ocknie.
Mati a Wy to mieliście nieciekawą podróż. Boziu coś strasznego, biedni ludzie i córeczkaKoszmar!!! ...że takie rzeczy musza się zdarzać.