reklama
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Witajcie dziewczyny !
Frezja bardzo ładny ten Twój brzusio, a jego mieszkaniec jeszcze ładniejszy :-)
Qrcze strasznie dzisiaj byłłam słaba. Na nic nie miałam siły. Na szczęscie jestem już po kąpieli i marzę tylko o moim łóżeczku. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła z Wami rozmawiać w ciągu dnia, wtedy gdy coś się dzieje :-)
Dobrej nocy brzuchatki papapa ( ale mnie głowa boli ałaaaaaa....)
Frezja bardzo ładny ten Twój brzusio, a jego mieszkaniec jeszcze ładniejszy :-)
Qrcze strasznie dzisiaj byłłam słaba. Na nic nie miałam siły. Na szczęscie jestem już po kąpieli i marzę tylko o moim łóżeczku. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła z Wami rozmawiać w ciągu dnia, wtedy gdy coś się dzieje :-)
Dobrej nocy brzuchatki papapa ( ale mnie głowa boli ałaaaaaa....)
cześć dziewczyny, sorki za taka długą przerwę ale miałam problemy z netem. teraz jest wszystko oki i już będę non stop.
właśnie wróciłam z usg i wiecie co??? wyszedł mi termin na 30 września ;D a i najważniejsze... to bęedzie chłopczyk ;D
: dwóch chłopaków ale następna pewnie będzie dziewczynka, do 3 razy sztuka. teraz idę spać bo muszę wcześnie wstać, ale nadrobimy jutro. papatki i ucałujcie tuptusie
właśnie wróciłam z usg i wiecie co??? wyszedł mi termin na 30 września ;D a i najważniejsze... to bęedzie chłopczyk ;D
: dwóch chłopaków ale następna pewnie będzie dziewczynka, do 3 razy sztuka. teraz idę spać bo muszę wcześnie wstać, ale nadrobimy jutro. papatki i ucałujcie tuptusie
kaszu27
Październikowa mamusia
A jednak tu się jeszcze wczoraj coś działo!!!
Frezja masz brzuszek prawie taki sam jak ja pod względem wielkośiowym!!
Kika Ty to masz tzreci facet w domu!!! To jest oczywiście żart! Gratuluję maleńkiego!!!
Umnie jest przewaga kobiet!!
Frezja masz brzuszek prawie taki sam jak ja pod względem wielkośiowym!!
Kika Ty to masz tzreci facet w domu!!! To jest oczywiście żart! Gratuluję maleńkiego!!!
Umnie jest przewaga kobiet!!
kaszu27
Październikowa mamusia
Mężunio jeszcze nie wyjechał do pracy, więc dlatego juz jestem na forum, ale zaraz ide znowu do łóżeczka jeszcze troszkę pospać!!!
kaszu27
Październikowa mamusia
To narazie śpioszki!!!
reklama