reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Kupiłam sobie staniczek na dzień dziecka zawsze nosiłam70/B ale cyce już mi się nie mieściły więc wzięłam rozmiar 80/C i za mały był ;D musiałam wymienić na 85/C :-[ ale jaja

reklama
Sorki, ale jest u nas architekt i nie mogę z Wami pogadać, może później!

Frezja wrzuciłam Twoje zdjęcie do wątku "brzuszek" ;D
Baaaardzo jest ładny i zgrabny!!!

Witajcie dziewczyny !
Frezja bardzo ładny ten Twój brzusio, a jego mieszkaniec jeszcze ładniejszy :-)

Qrcze strasznie dzisiaj byłłam słaba. Na nic nie miałam siły. Na szczęscie jestem już po kąpieli i marzę tylko o moim łóżeczku. Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła z Wami rozmawiać w ciągu dnia, wtedy gdy coś się dzieje :-)

Dobrej nocy brzuchatki papapa ( ale mnie głowa boli ałaaaaaa....)

cześć dziewczyny, sorki za taka długą przerwę ale miałam problemy z netem. teraz jest wszystko oki i już będę non stop.
właśnie wróciłam z usg i wiecie co??? wyszedł mi termin na 30 września ;D a i najważniejsze... to bęedzie chłopczyk ;D
::) dwóch chłopaków :) ale następna pewnie będzie dziewczynka, do 3 razy sztuka. teraz idę spać bo muszę wcześnie wstać, ale nadrobimy jutro. papatki i ucałujcie tuptusie:)

No to gratulacje Kika synusia, myślę że w związku ze zmianą terminu nie opuścisz nas??
Dobranoc dziewczynki ja też pędzę do łóżka dziś caaaałe 180/200 moje ;D bo mąż w pracy.

reklama
Do góry