reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Luszka no co ty?? Namów męża niech nie przesadza- przecież to święta. My tydzień temu też zrobiliśmy 200km z Natalką ii Natka całę podróż przespała.

Nie martw się przekonaj go że to dla ciebie ważne, będzie dobrze zobaczysz.
Aaaaa a Orzech? zobacz ile oni zrobią kilosów na święta z rodziną, mowię ci truj mu dupę aż zmięknie ;D

reklama
Frezja Żeby to było takie proste......... Ja cały czas próbuję ale on mnie pod włos i pyta czy mi nie zależy na bezpieczeństwie Natalki. :(
A teraz dodatkowo na "Nie" zadziałał fakt że jego rodzice mieli stłuczkę jak jechali na chrzciny. Wpadli w poślizg i o mało nie wypadlii z drogi.
Truć to mu truję od dłuższego czasu. I podejrzewam że dawno bym go przekonała gdyby nie to ze on sie bardzo boi o Natalkę. Jaro w ogóle nie lubi jeżdzić zimą bo chociaż jeździ ostrożnie ale raz też o mało nie zaliczyliśmy stłuczki. Gościu wpadł w poślizg przy wyprzedzaniu i by w nas uderzył gdyby nie udało nam sie zjechać na pobocze.
Ale trzymajcie kciuki bo ja sie nie poddam. Gdyby tylko pogoda jeszcze chciała być moim sprzymierzeńcem.............

Ida pisze:
Teddy, ja nosze aparata ortodontyczny. Zdjelam go przed pordem i zalozylma 3 tygodnie pozniej i byl dla mnie bardzo bardzo ciasny, wiec chyba cos sie dzieje ze szceka w czasie porodu, choc ja mialam CC. Wydalo mi sie to dziwne, a jednak ::)

to ja mam teraz do konca zycia z taka niepasujaca szczeka chodzic???
normalnie boje sie zaziewac, bo mi sie blokuje.... :(

Cześć,
Ja jak dziś rano wybyłam o 9:10 to wróciłam o 13:30. Natalia grzecznie zjadła z butelki i spała. Odciągnęłam więc laktatore z jednej piersi (bo myślałam, że eksplodują) 150ml. Pierwszy raz az tyle... Natalia się obudziłą, zjadła z drugiej, usnęła. Póxniej jeszcze raz się przebudziła na chwilę i usnęła. Teraz Kamil mówi, że się obudziła, ale siedzi spokojnie i ogląda telewizję. Czy Wasze dzieci też tak patrza w stronę telewizora? Nasza ostatnio się darła, ale jak przesunęliśmy stolik zasłaniający telewizor to przestała. Nie ma tego po mnie, to jest pewne!
W poniedziałek jadę z Mamą i Młodą po dwa ostatnie prezenty i chyba poczuję już święta na dobre. Już częśc spakowałam, opisałam...
Ale się cieszę, że nam dzisiaj Natalka dała odetchnąć, trochę zmęczona już byłam tymi popołudniami. A dzisiaj - jakby nigdy nic, luz.

Małgosiu, jak tylko Kamil przerzuci zdjęcia z aparatu i kamery do komputera to natychmiast wrzucę. Nie chcę, żeby Natalia była singlem ;) Niech też się załapie, fajna jest przecież :)

Magdusiek chyba wszystkie Natalki tak mają ;D Nasza też odwraca często głowę w strone telewizora. ;D

Nasza Natalka też lubi telewizor i 3 dni temu jak tata nalał do niego wody i się wyłączył to normalnie aż się wystraszyłam -tak płakała  ;)

Duralex widzę że nie jestem osamotniona w oczekiwaniu   8) Natka też nie chce sama zrobić kupy  :mad: i tak jak ty od czwartku czekam a w środę i tak musiałam pomagać czopkiem  :( jak jutro nie zrobi to znów będę musiała to zrobić.
Już od wczoraj piję herbatę na trawienie- mam cichą nadzieję że jutro nawali wielkie kupsko  ;D choć wiem też że nadzieja matką głupich  ::)

reklama
No nieźle, Natalia przysypiała i Kamil włączył jej karuzelę... teraz Natalia ogląda świecąca lampkę i niedźwiadki, a jak karuzela się wyłącza to się dopomina o jeszcze :)

Do góry