reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Q... nie będę kończyła, dziecko słucha! Właśnie byliśmy gotowi do wyjścia i lunął deszcz!!! wrrrrrrrrrrrrrrr

reklama

Ida masz racje, ale ja jakos nie narzekam na moje zycie, bo ono sie tylko w jednej kwestii zmienilo - nie spie po 12 godzin na dobe, i trzeba czasem w nocy wstac do dziecka a tak to jest po staremu, jak chce gdzies wyjsc nie ma problemu, no ale kto z niedzieciatych zaprosi dziewczyne z dzieckiem do siebie, jeszcze zacznie maly plakac (bedzie bolala pozniej glowa), zrobi kupe (bedzie smierdzialo) itd. Postanowilam od dzis ze koncze z moimi pseudoprzyjaciolmi i zajme sie soba i dzieckiem (niech przynajmniej ono jest szczesliwe a nie ma na glowie mamusie z depresja) :) Moj mezus oczywiscie nie wie o moich "problemach" bo by pewnie powiedzial ze wynajduje sobie problemy ;)

Shady, daj spokój, nie myśl już o tym. Takie są koleje...Odczekasz trochę i wróci wszystko do normy.

Włąśnie pisałam Efuni że super że jesteście. Poczytałam trochę co pisałyście i od razu lepiej na duszy się robi. Wystarczy że jesteście! A miałam już się zagrzebać pod liście na zimę;)

Doxa, może chłop głodny.

Kiedyś słyszałam coś takiego:
Dzwoni telefon, Kobieta podnosi słuchawkę a tu męski głos: dzień dobry, czy jest u Pani ciepła woda? Ona na to że tak. A gościu: to proszę nalać do wanny bo przyjdę zaraz się wykąpać. :laugh:

Doxa, a u Was deszcz? U nas śnieg!

ok...nie zanudzam juz.....nie bedzie mnie tu jakis czas, musze sie pozalamywac w samotnosci ;)......WESOLYCH SWIAT DZIEWCZYNY I HAPPY NEW YEAR :)
papa

Małgosiu, to też miałaś prze....kichany poprzedni rok :( Dobrze że ten inny. Przyszły pewnie jeszcze lepszy.
Kupiłaś już spacerówkę??? Napisz coś więcej bo ja zaczynam się już tym powoli interesować. Chcę dobrze wybrać bo to przecież na dłużej ma być niż głęboki.
Sorki że to w tym wątku ale tak jakoś wyszło...

Shady!!!! przestań!!! Ja chciałam Cię tylko uspokoić i pocieszyć że musi trochę czasu minąć i zacznie wszystko wracać do normy. pleeeeeaaase. Poza tym jeśli ktoś tu zanudza to ja a nie Ty.

Wiesz Doxa, ostatnio u nas w nocy nic nie popaduje ;)

Iga też dopiero zasnęła. Andrzej małą usypiał bardzo długo. Ja już nie miałam cierpliwości. Oddałam pałeczkę Andrzejowi. Zawsze sama zasypia. Nie wiem co jej jest.  

Też idę coś do żarełka zrobić.
Pisałam Efuni, że Andrzej wypolerował kuchnię na błysk a mi dzisiaj udało się tylko z zamrażalnika mielone na kotlety wyjąć. ;D

To na razie kobitki

reklama
Do góry