reklama
Orzech
Fanka BB :)
Karen iei ja mysle ze to nie sa kolki, polozna mowila mi juz na poczatku, ze wieczorami dzieci sa zmeczone i mleko jest inne po calym dniu prac domowych, dlatego dzieci poolakuja przy piciu.
Kolki to podobno okropny placz a nie poplakiwaine przy piersi.
Sprobuj go moze odbic jak sie tak wierci i poplakuje???
moja Anula tez tak miewala czasami, nie czesto, ale miala. POstaraj sie odpoczywac troszke w czasie dnia, zeby mlecka bylo wieczorem wastarczajaco,
a moze on po prostu z wygody czeka na butle??? a to bledne kolo sie wlacza
Sluchaj, ja nie mam problemow z karmieniem, ale dziewczyny dzwonily sobie do poradni laktacyjnych i dostawaly wspaniale pouczenia, moze sproboj zadzwonic
Kolki to podobno okropny placz a nie poplakiwaine przy piersi.
Sprobuj go moze odbic jak sie tak wierci i poplakuje???
moja Anula tez tak miewala czasami, nie czesto, ale miala. POstaraj sie odpoczywac troszke w czasie dnia, zeby mlecka bylo wieczorem wastarczajaco,
a moze on po prostu z wygody czeka na butle??? a to bledne kolo sie wlacza
Sluchaj, ja nie mam problemow z karmieniem, ale dziewczyny dzwonily sobie do poradni laktacyjnych i dostawaly wspaniale pouczenia, moze sproboj zadzwonic
i po karmieniu tez placze bardziej mi to na zmeczenie wyglada tylko czemu nie zasypia przy piersi jak taki zmeczony...a co do poradni to ja juz sama nie wiem co chce uzyskac...on w nocy przy piersi rozbudza sie i nie chce pozniej spac nie raz próbowałam...jak sie nie wyspie to znowu nie mam w dzien pokarmu...ja zwariuje!
karen może tutaj zajrzyj http://www.bonamater.waw.pl/forum/forum.php
*syla*
kobieta pracująca...
Orzeszku, teraz to takim sprzątaniem możemy jesynie wywoływać zrzut wagi
Wieczory i nocki mamy takie same. O tych samych godzinach się budzą młode damy
Kurczę już się zmobilizowałam do sprzątania a tu Iga się obudziła. W ciągu dnia dziwnie sypia ostatnio. Czasami po godzinie a czasami nawet po pół.
Dajcie mi jakieś nowe pomysły na ustrojenie mieszkania w Świąteczne gadżety!!!!
Efuniu, sorki wielkie, już odpowiedziałam mała mnie wezwałą.
Karen, na pewno masz pokarm, grunt to nie zacząć tak myśleć. Ja z Igą miałam tak jak Orzeszek. Doszłam wreszcie do tego że w trakcie jedzenia jak mała robi się niespokojna to ją podnoszę do odbicia i oczywiście odbija jej się jak bawołowi. Później już spokojniej je. Zmęczenie to swoją drogą. Ja jak przegapię moment gdy Iga powinna już zasnąć po jedzeniu bo np coś robię i nie odłożę jej do łóżeczka to później staje się bardziej marudna i nie może zasnąć.
Wieczory i nocki mamy takie same. O tych samych godzinach się budzą młode damy
Kurczę już się zmobilizowałam do sprzątania a tu Iga się obudziła. W ciągu dnia dziwnie sypia ostatnio. Czasami po godzinie a czasami nawet po pół.
Dajcie mi jakieś nowe pomysły na ustrojenie mieszkania w Świąteczne gadżety!!!!
Efuniu, sorki wielkie, już odpowiedziałam mała mnie wezwałą.
Karen, na pewno masz pokarm, grunt to nie zacząć tak myśleć. Ja z Igą miałam tak jak Orzeszek. Doszłam wreszcie do tego że w trakcie jedzenia jak mała robi się niespokojna to ją podnoszę do odbicia i oczywiście odbija jej się jak bawołowi. Później już spokojniej je. Zmęczenie to swoją drogą. Ja jak przegapię moment gdy Iga powinna już zasnąć po jedzeniu bo np coś robię i nie odłożę jej do łóżeczka to później staje się bardziej marudna i nie może zasnąć.
karen ja myślę, że to ok. nie stresuj się to podstawa!!!
pogadaj z małgosią i teddy one też tak karmią (no małgosia chyba przeszła całkowitą relaktację ostatnio, ale na pewno tak karmiła ) i shady też tak mieszanie karmiła i ja przez chwilę... no ze 4 razy moze małemu dałam po 20 ml bebilonu, bo myslałam, ze jeszxcze jest głodny... też miałam schizę, ze mleka mam za mało, albo za chude...
pogadaj z małgosią i teddy one też tak karmią (no małgosia chyba przeszła całkowitą relaktację ostatnio, ale na pewno tak karmiła ) i shady też tak mieszanie karmiła i ja przez chwilę... no ze 4 razy moze małemu dałam po 20 ml bebilonu, bo myslałam, ze jeszxcze jest głodny... też miałam schizę, ze mleka mam za mało, albo za chude...
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
dzieciaczki w galeryjce coraz większe.
Lindsay, Maciuś wygląda na dużo starszego kawalera.
No takie piękne te dzieci że nie wiem....
Lindsay, Maciuś wygląda na dużo starszego kawalera.
No takie piękne te dzieci że nie wiem....