reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
cześć paniom i dzidziom
efunia napisz mi od kiedy chcą dać te urlopy dłuższe aż o 2 tyg. - załapiemy się na nie?

zmieniłam ten beznadziejny espumisan na infacol i synuś dobrze - w jego wykonaniu dobrze tzn 1h - śpi i nie krzyczy z bólu brzuszka.  :laugh:
mati mi też straAAAAsznie brakuje kontaktu z ludźmi - przytłacza mnie to siedzenie w domu - i mąż jeszcze w delegacji - dzisiaj chyba się wybiorę do mamy - bo dostane kota jak tak dalej będę siedzieć w domku.

mati, mi tez brakuje "doroslych". Czasem ktos znajomy wpadnie, czasem umawiam sie na spacer zkolezanka ktora ma rocznego synka. 2 razy nawet bylam na plotach z kolezankami, ale sila rzeczy krotko i bardzo brakuje mi pogadania na spokojnie z kims innym. Moj facet duzo pracuje, jak wraca zajmuej sie Zuzia a potem pada na nos. Coz nie mozna miec wszystkiego na raz. Dobrze ze jest Forum, jest namiastka rozmowy :laugh:

Orzech - nie próbowaliśmy wczoraj tej kapieli, Tymek był strasznie marudny i nie chcieliśmy wczoraj na nim eksperymentować. Zasnął dopiero o 21 co zdażyo mu się dopiero po raz drugi w życiu !

Wróciliśmy właśnie ze spacerku. Wytrzymałam bez wizyty w toalecie całe półtorej godziny :-) a to wszystko przez to, że chcę zwiększyć laktację ... sporo piję :-) ...oczywiście wody hihihi

Te dwa tygodnie na pewno ustalą od nowego roku, a ja macierzyński mam tylko do 30 grudnia. Wcalę się nie wkurzę !!! Wrrrrr

OSZALEEJEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJ SYN DRZE SIE JAK BY GO ZARZYNALI......POPOLUDNIOWA HISTERIA.....KTO CHCE ???? ODDAM GO Z CHECIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :(( ;)

Shady - ja go przyjmę ... gdzie sie po niego mam zgłosić? ;) a tak na powaznie próbowałaś może numeru z suszarką? Ciepły strumień skieruj na brzuszek i dodatkowo masuj - spróbuj nam to pomaga :-)

Natalia dziś urządziła cyrk na dworze, krzyczała i krzyczała, chyba coś zjadłam i ciężko jej szło ;)
W sprawie tęsknoty za dorosłymi - do nas dziś przychodzi znajoma. Cieszę się bardzo, bo już się stęskniłam. Ale przetrzymałam rodzinę (już w ciąży kombinowałam jak to zrobić, zeby odwiedzili nas później niż wcześniej ) i oprócz moich rodziców nikt u nas do tej pory nie bywał. Jakoś bardziej mam ochotę na spotkania za znajomymi niż wizyty rodziny. Mieli przyjechac moi dziadkowie, ale są przeziębieni więc z wizyty nici. A w przyszły wekend przyjeżdżają z Gdyni rodzice Kamila. Fajnie, widzieli Natalię tylko na zdjęciach i filmie, ciekawa jestem jak ją odbiorą na żywo, tym bardziej, że się zmieniła przez ten miesiąc (oni widzieli zdjęcia z pierwszych trzech dni życia Natalki). A cała moja rodzina poczeka już chyba do świąt.

reklama
A my właśnie wróciliśmy od ortopedy. Oli ma pełne odwiedzenie, pełny obrót w każdym stawie, symetryczne fałdki ... bardzo się cieszę :) :) :)

Do góry