reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Teddy pisze:no proszę, jakie obrotne babki tu mamy... takie Zosie-samosie...
to ja się teraz zastanawiam, do czego ma słuzyć mężczyzna...![]()
No Teddy pomyśl co masz w brzuchu to będziesz wiedziała do czego służy facet hi hi hi
mała26
Październikowa mama 2005
no tylko zanim wejdę do tej wanny to sprawdzę najpierw czy w moich okolicach działa greenpease!!!
:laugh: Bo jak nie to może wykorzystam ubezpieczenie komunikacyjne na nasze autko i zamówię autoholowanie (no bo w końcu ciężarówki jesteśmy nie?
) !!! :laugh:
mała26
Październikowa mama 2005
Syla az się boję jutro co będzie, bo rano ide na badania (mocz, morfologia), więc zanim wrócę Kaszu nabazgra mi tu 20 stron!!!
:laugh: A zanim przeczytam dzisiejsze popołudniowe posty, to trochę zejdzie.
no właśnie! Ciekawe ile was będzie dziś po południu na forum? Dobijecie do setki nasz kochany wątek WITAM? ;D już nie dużo nam brakuje!
no właśnie! Ciekawe ile was będzie dziś po południu na forum? Dobijecie do setki nasz kochany wątek WITAM? ;D już nie dużo nam brakuje!
reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Bazalek też jeszcze pracuje Mała!
jabłecznik się już piecze!!! ;D
Doxa robie go według tradycyjnego przepisu, tz. na "lanym cieście" z cynamonem!!
Chyba na dzisiaj mam dość: nogi mi puchną - niewiele wprawdzie, ale nigdy tak nie miałam!!
Doxa a czym ty polewasz te pieróżki a truskawkami?? Robisz jakiś specjalny sosik??
jabłecznik się już piecze!!! ;D
Doxa robie go według tradycyjnego przepisu, tz. na "lanym cieście" z cynamonem!!
Chyba na dzisiaj mam dość: nogi mi puchną - niewiele wprawdzie, ale nigdy tak nie miałam!!
Doxa a czym ty polewasz te pieróżki a truskawkami?? Robisz jakiś specjalny sosik??