reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Syla jasne że można, czekam na e-maila ;D

Kaszu i Mała ale mnie rozbawiłyście ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
no tylko zanim wejdę do tej wanny to sprawdzę najpierw czy w moich okolicach działa greenpease!!! ;) :laugh: Bo jak nie to może wykorzystam ubezpieczenie komunikacyjne na nasze autko i zamówię autoholowanie (no bo w końcu ciężarówki jesteśmy nie? ;) ) !!! :laugh:

Syla az się boję jutro co będzie, bo rano ide na badania (mocz, morfologia), więc zanim wrócę Kaszu nabazgra mi tu 20 stron!!! ;) :laugh: A zanim przeczytam dzisiejsze popołudniowe posty, to trochę zejdzie. :)
no właśnie! Ciekawe ile was będzie dziś po południu na forum? Dobijecie do setki nasz kochany wątek WITAM? ;D już nie dużo nam brakuje!

Oj Mała, ale masz dzisiaj humorek!! ;D ;D Zaraz przez Ciebie dostanę skurczy ;)

Tak, tak jutro to będziesz miała cężko z tym czytaniem. Ja to już dzisiaj za Wami nie nadążam!

no do setki jeszcze tylko 8! ;D
ciekawe kiedy tak powiem o mojej wadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D :laugh:

no nie! i Kaszu naprawdę poszła piec tego jabłecznika!!! ;D
Czyżby na forum została tylko Doxa?!

Mamuśki gdzie się wszystkie podziewacie????????

Kto poza mną, Sylą, Teddy jeszcze pracuje? Doxa może ty pamiętasz?

wiecie, właśnie zajrzałam na listę Doxy, tam jest nas mnóstwo, więc gdzie wszystkie jesteście? Gdzie się podziały Czarna, Kika, paola, nicole??

reklama
Bazalek też jeszcze pracuje Mała!
jabłecznik się już piecze!!! ;D
Doxa robie go według tradycyjnego przepisu, tz. na "lanym cieście" z cynamonem!!
Chyba na dzisiaj mam dość: nogi mi puchną - niewiele wprawdzie, ale nigdy tak nie miałam!!
Doxa a czym ty polewasz te pieróżki a truskawkami?? Robisz jakiś specjalny sosik??

Do góry