reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
My dwa tygodnie temu próbowalismy wziąć w MediaMarkt na raty, ale pracownica w obsłudze klienta powiedziała nam sama, żeby nie brać teraz u nich bo mają bardzo n iekorzystne raty teraz. Że jeśli nam zależy żeby wziąć u nich to żeby odczekać trochę aż wejdzie jakaś promocja na raty. Ale nie czekalismy... :) ;D

Doxa ale mi narobiłaś smaka na te pierożki! ::)
Wczoraj kupiłam truskawki i ... sama (tzn z dzidzią) zjadłam cały kilogram ze śmietaną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

a jak tak dalej pójdzie Doxa to chyba 10 cm co tydzień będzie nam przybywać a nie 5! ;) :laugh:
no właśnie a po ile są u was już truskawki, bo ja wczoraj kupiłam po 7zł/kg!

Ja też zjadam 1kg truskawek dziennie ;D Dzisiaj też kupiłam 1kg + te pierożki ;D ;D ;D

A cena zależy gdzie kupuję, dzisiaj np. w sklepie spożywczym kupiłam po 7,5zł, a we wtorek w warzywniaku koło gimnastyki po 5zł!!! To była dobra cena!!!

no właśnie! tak myślałam, że 7zł to za dużo za 1kg truskawek! ale juz zaczna sie niedlugo czerwienic i w naszych ogrodeczkach wiec i te beda tanie! :) i czereśnie... mniam mniam :)

Ja też czekam na czereśnie, tylko zastanawiam się jak to będzie, bo zawsze po czereśniach miałam wzdęcie i wyglądałam jak w ciąży ;D I gdzie to teraz się pomieści???

reklama
z tymi czereśniami to już tak jest Doxa, ja też mam takie wzdęcia po nich! Ale co tam!  ;) Wczoraj juz się przekonałam jak może wyglądać mój brzuch po zjedzeniu cxzereśni, kiedy zjadłam ten kilogram truskawek!  ::) tak się objadłam!!!!!!  ;D

Do góry