reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Pogadam se sama ze sobą!!
No to Kaszu trochę mi się nudzi, bo zostałaś tylko Ty!!! Ale z " braku laku " możesz być!! ;D ;D ;D
A opowiadałam Ci o tym fachowcu, co był dzisiaj??
Wiesz Mała na pewno teraz zajęta, Doxa wcina pierogi, Syla się gdzieś zgubiła i Teddy gdzieś zasiało!!!
hmm...

Piszecie jak najęte isedze w pracy i nie nadazam z czytaniem!!!!
Jak sobie pomyśle o tych wszystkich pierożkach, fasolkach i brzoskwinkach to az mnie skręca ::)
Kaszu Ty to się umiesz targować z 300 na 80 to nie lada wyczyn ;)

A co "stara kadra" jest zła ???

Kaszu pierogów jeszcze nie wcinam, na razie zjadłam drugie śniadanko (kanapki), bo na pierwsze to były same owocki ;D ;D ;D

Ja dzisiaj trochę sprzątam, więc tak z doskoku piszę ;)

Ooo Mała dużo pracuje jeszcze Bazal, Jolik i Kika, ale nie wszyscy mają dostęp do internetu w pracy!
No i Magdeczka się odezwała i też pracująca. Witaj Magdeczko dawno u nas Cię nie było!

A na liscie jest 20, na forum pojawiło się więcej mam, ale gdzieś się zapodziały  ;)

A pierożki, a jeszcze się nie zastanawiałam pewnie jogurtem naturalnym.

Czasami jak mam z czymś innym np. z serem albo naleśniki z serem to właśnie robię sos truskawkowy - pyyychotka, a tutaj już są truskawki ;D

reklama
Do góry