reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie kochane!

Frezja chyba Twoje kciuki pomogły, dzisiaj byliśmy ostatni raz na oddziale hematologii!!! Co prawda jeszcze przez 2 miesiące Oli będzie łykał witaminki, ale za to koniec z zastrzykami! Hemoglobina na dolnej granicy normy, ale w normie ;)

Mój Oli skończył dzisiaj 11 tygodni!! Czyli 2 miesiące, 2 tygodnie i 2 dni :)

reklama
DOXA wielkie gratulacje dla Olivka tak się cieszę że skończyły się już te zastrzyki okropne. Ucałuj go od Nas
jump.gif

Doxa, gratulacje dla dzielnego Olivierka i ucałowania oczywiście :)

Słuchajcie, chyba już OK. Natalia spała po porannym jedzeniu prawie dwie godziny, normalnie, tak jak zwykle, zaczęła się przebudzać, ubrałam ją cieplej i poszłyśmy na balkon. Przysnęła, przebudziła się, przysnęła znowu, wróciłyśmy, obudziła się, przewijanie, jedzenie i śpi juz od godziny. Mam nadzieję, że to były tylko trzy szalone dni...uff. Oby. MIałam chwilę dla siebie, chwilę na ściągnięcie pokarmu na jutro (jak nie wyjdę z domu to zwariuję ;) ). Ale dobrze, że jest forum, czuję, że jesteście, dziękuję Wam wszystkim.

Doxa,
TO WSPANIALE!! Nareszcie Oli będzie mógł spać spokojnie!!!

Magdusiek,
Grtuluję odwagi dzsiaj zimno i wilgotno, a Ty postanowiłaś Natali pokazać białą Warszawę ;D

Doxa - to naprawdę super wiadomość ! Uściskaj od nas Olivka ! Dzielny z niego chłopak !!!
Mamo ... a pamietasz co niedawno mi obiecałaś? :-D

czesc :)
Doxa Olovierka usciskaj od Anulki i ode mnie ;) dzielny facet przetrwal grozne igly ;)

sluchajcie a moje przeziebienie jak reka odjal...zwykle katar ciagnie sie u mnie co najmniej tydzien a tutaj dzisiajw nocy kompletna niespodzianka...koniec.Mleko z miodem i maslem, inhalacje z rumianku 3Xdziennie i krople homeopat. do nosa - podzialalo :laugh:
Dzieki wszystkim, ktorzy zyczyli szybkiego powrotu,,,dobrze wyzyczyliscie ;)

My dzisiaj bylaýsmy razem na mojej wizycie i gina a potem chodzilysmy troche po sklepach i po sniegu...spadl i u nas to bardzo zdaza sie nie czesto ;) tak wiec i mala zobaczyla jak jest bialo :)

Hej Kochane!!!
Wiecie co od kiedy dziecię mi sie trochę uspokoiło zupełnie inaczej świat wygląda. Jakiś taki ładniejszy, przyjaźniejszy a ja w swoich oczach nie jestem już taką beznadziejną matką.
Wyspanie się działa cuda (wczoraj z Małym spaliśmy z przerwami na karmienie do 11 a moja mama żałuje że zdjęcia nie zrobiła dwóm zwłokom - małemu i dużemu ;D ;D ;D)
Jedyne co mnie jeszcze martwi to to, że moje dziecię strasznie stęka na każdego bąka. Wyraźnie puszczanie wiatrów go męczy, a często potrafi sie przy tej czynności obudzić. Czy ktoś tak jeszcze ma?
Bo w przyszłym tyg idziemy na szcczepienia i wtedy się zapytam o te bąki ale jeśli to coś poważnego to będę musiała iść z nim wcześniej do przychodni (nie chcę tam non stop latać żeby jakiś bakcyl się niepotrzebnie nie przyplątał - teraz tyle przeziebionych chodzi)

Doxiaczku ode mnie też daj buziaka Olivierkowi. Zuch chopak :) :) :)

reklama
Doxa, swietna wiadomosc!

magdusiek, bardzo sie ciesze!

Orzech, dobrze, ze ozdrowialas, ale uwazaj jeszcze na siebie!

patka, moje ma, ale rzadko. stekac nie steka, ale porzadny bak (GIGANT ;) ) potrafi Tole obudzic. z tym, ze to tak raz na 2-3dni, wiec mnie to nie niepokoi. moze Twoj synio jest po prostu bardziej 'pierdzacy'...

Do góry