reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Teddy,
Co z cxhustą??
Magdusiek,
Bardzo Ci dziękuję, ale ja mam dziwne dzieci. Z kosmosu chyba ;D
Dlatego zamilknę. Sama też nie jestem normalna!
Co z cxhustą??
Magdusiek,
Bardzo Ci dziękuję, ale ja mam dziwne dzieci. Z kosmosu chyba ;D
Dlatego zamilknę. Sama też nie jestem normalna!
Teddy
Październikowa mać
Malgos, juz pisalam...
teraz czekam na Zusik, bo od porodu jeszcze ani grosza nie dostalam.... az musialam do nich zadzwonic...
jade do sklepu z materialami, kupuje 5 m bawelnianej tkaniny i robie sobie sama, taka bez kulek...
na razie studiuje techniki wiazania na sucho...
teraz czekam na Zusik, bo od porodu jeszcze ani grosza nie dostalam.... az musialam do nich zadzwonic...
jade do sklepu z materialami, kupuje 5 m bawelnianej tkaniny i robie sobie sama, taka bez kulek...
na razie studiuje techniki wiazania na sucho...
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Małgosiu, ja siebie nie uważam za normalną to możemy sobie ręce podać
A Natalia póki co chyba też dzielnie znosi moje próby, słabo zareagowała tylko na curry, które w dużej ilości nasypałam na kurczaka w odruchu bezwarunkowym.
Idę, bo wrzeszczy ten mój niespacz dzienny. Ale mój Tata mówi, że ja też nie spałam, może ma to po mnie
A Natalia póki co chyba też dzielnie znosi moje próby, słabo zareagowała tylko na curry, które w dużej ilości nasypałam na kurczaka w odruchu bezwarunkowym.
Idę, bo wrzeszczy ten mój niespacz dzienny. Ale mój Tata mówi, że ja też nie spałam, może ma to po mnie
luszka
październik'05, lipiec'07
patka pisze:Nie wiem w jakim wątku zapytać to pytam tutaj. Czy któraś z mam z Wawy wie gdzie są zajęcia na basenie dla mam z dziećmi i od kiedy można się zapisać.
Ja już zaczynam myśleć bo bardzo chcę chodzić z Małym na basen a czytałam, że można już od bardzo wczesnego wieku.
Patka Najbliżej nas to chyba na Potockiej. Nie wiem czy ten basen na Światowida przewiduje takie zajęcia. Wiem ze jeszcze są w Wodniku na Gocławiu
reklama
Ja niestety stracilam prace-nie przedluzyli mi umowy na po porodzie. I bede musiala za jakis czas zaczac szukac nowej, troche sie tego boje.
Napradwe mysle, ze ten kto tworzyl te przepisy, ze mama z dzieckiem moze byc tylko 16 tygodni po porodzie nie mial chyba dzieci, i z punktu widzenia zdrowotnego i psychologicznego jest bardzo dobrze jak mama z dzieckiem sa razem minmum 6 miesiecy. Nie mogge sobie nawet wyobrazic jak to bedzie pojsc do pracy i zostaiwc Zuzie z kims obcym.
Napradwe mysle, ze ten kto tworzyl te przepisy, ze mama z dzieckiem moze byc tylko 16 tygodni po porodzie nie mial chyba dzieci, i z punktu widzenia zdrowotnego i psychologicznego jest bardzo dobrze jak mama z dzieckiem sa razem minmum 6 miesiecy. Nie mogge sobie nawet wyobrazic jak to bedzie pojsc do pracy i zostaiwc Zuzie z kims obcym.