reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
patrycja super, ze jestescie juz w domu :) a jak poznalas, ze mala ma biegunke??? przeciez te kupli sa czasami ja biegunka, nawet dokladnie takiego porownania uzyl lekarz jak zapytylam jakie maja byc kupkui..powiedzial id ttakich jak biegunka do jednej na tydzien......ale rozrzut czestotliwosci ;)

ja tez jak magdusiek rodzilam na zelaznej i jestem bbb zadowolona z tego szpitala, szczegolnie z poloznych. No wlasnie skad wiadomo kiedy jest biegunka, chyba tylko po kolorze kupki?

Witajcie dziewczyny,

Magdusiek, Ida, rodziłyśmy w tym samym szpitalu, dlatego mamy takie same opinie o położnych :laugh:

Efunia i widzisz, wszystko w końcu się normuje. Super.

Z tymi kupkami, to fakt że jak jest biegunka to kupka jest spieniona. łoł i to bardzo. Miałam wczorajszej nocy pokaz jak napasłam Igę mlekiem modyfikowanym pierwszy raz!

Teddy, miałaś 100% racji z tym przejedzeniem. Bidulce całą dobę zalegało to mleko. Ona taka delikatna istotka a ja jej od razu walnęłam butlę modyfikowanego. Zamiast po troszku. Dzisiaj w nocy po tych przejściach Iga jak zasnęła po kąpieli ok 21 to się dopiero obudziła o 3,30. Dziś jest zupełnie inna, kochany szkrab. Już nawet nie myślę o modyfikowanym, tylko cyc!
Tak się kończą bezsensowne eksperymenty. Ależ ja durna czasami!

Becikowe, nawet jak by było to i tak nas już nie dotyczy, no i dłuższy macierzyński też. :(
Ja mam macierzyński do 14 lutego (walentynki :)) Uzbierałam jeszcze 49dni urlopu i większą część wykorzystam. Tak więc do pracy będę wracała ok końca marca/początku kwietnia.

Orzech, mleko, miód, masło i do łózia

reklama
Witajcie mamuśki ;)

Jeśli chodzi o kupki to mój Oli raz miał rozwolnienie - przede wszystkim jest tych kupek dużo wsięcej niż normalnie, wygląda to tak jakby dziecko cały czas popuszczało i są rzadkie.

Do góry