reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Madzia33 jak widać świetnie poradziłaś sobie z wstawianiem zdjęć ;) A jaką śliczną masz tę Julcię!!!! I oczka takie rezolutne! Gratulacje!

reklama
czyli mogę przestać się łudzić, że jak szybko uchwalą ten dłuższy macierzyński to i nam jeszcze skapnie?? :( :(
życie jest brutalne :(
właśnie wróciliśmy od moich rodziców. tymek się weranduje, małżon pojechał załatwiać synkowi książeczke rum, a ja będę gotować barszczyk...
czy mogę prosić o przepis na kartoflankę? nigdy nie gotowałam takiej zupy. nigdy też jej nie jadłam. a chyba można na diecie mamy karmiącej? poproszę!!!!

Efuniu wrzuciłam Ci przepis na kartoflankę w wątku o obiadkach ;)
No i wrzucaj, wrzucaj to zdjęcie pokazujące jak aktualnie karmisz Tymka!

dzięki doxa :-* co ja bym bez ciebie zrobiła :)
mąż mi zrobił rano zdjęcie... ale karmię spod pachy... przynajmniej mnie się tak wydaje ;D
wrzucę za chwilkę...

Doxa, u mnie też forum chodzi jakby chciało, a nie mogło.
No, Natalia usnęła... od rana imprezowała, a to jeś, a to coś, a to kupka.

Witam!  

U mnie też tak wolno BB chodzi  :mad: aż się zle porusza po stronkach.

Tam gdzie ja rodziłam położne były super, wszystkie!
Były bardzo miłe i dbały o to żebyśmy z bólu nie cierpiały itp nawet przychodziły na chwilką pożartować  ;)
A kiedy chodziłam do Natki na intensywną przystawiać do piersi (żebyśmy i ona i ja się nauczyły) to nawet nie miałam jeszcze mleka, położna uczyła mnie jak jej włożyć cycka żeby dobrze ssała i pilnowała nas  :laugh: i tak kilkanaście razy. Złego słowa nie mogę powiedzieć.

Efunia
to ja się nie dziwię że miałaś problem z karmieniem, mając takie położne  :mad: Kto jak nie one nas nauczą, a doświadczonych rady są bardzo cenne. Cieszę się że co raz sprawniej wam wychodzi karmienie, może jeszcze zmienisz zdanie i polubisz karmienie piersią  ;)

reklama
u mnie to samo :mad: :)

mam pytanie do mam stosujacych pas poporodowy - czy toto daje efekty? czy nosi sie go calymi dniami? po jakim czasie 'stosowania' sa zadowalajace efekty? ???

Do góry