reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
No ładnie, ładnie przyszłam tu o 9:10 i zastałam 4 strony, które napisałyście od rana, Wy to macie talent!!! ;)
A wczoraj w nocy nikogo, sama siedziałam czekałam, nikt się nie pojawił to poszłam o 00:30 spać :(

Za to dzisiaj zaliczyłam już zakupki: truskawki, morele, brzoskwinie, pomidory, fasolka szparagowa ... pierogi z truskawkami  ;D ;D ;D

Mała miałaś rację te brzoskwinie chociaż malutkie ale są pyszniutkie (to tak do rymu ;))

Wiecie u nas dokładnie tak jak u nas, mój Marek odpuszcza a ja się o wszystko wykłócam ;)
Jak kończyliśmy się dom, to ten mój charakterek się bardzo przydał! ;D ;D ;D

Doxa fasolka szparogowa już jest?????????????? ojej, a ja nigdzie jeszcze nie widziałam! :( mniam mniam! To ja mam pomysł! Jak zrobisz te pyszne pierożki to podeslij je do mnie a w promocji dodaj fasolkę! ;) :laugh: ;D
a brzoskwinki pyszniutkie... :)

No dobra fachowiec poszedł.....i musimy kupić nową lodówkę!!!
Niestety z tą nic się nie dało zrobić :( :( :(
Ugadałam się z nim w ten sposób,żeby sobie te nowe części wykręcił i gdzieś spróbował sprzedać a policzył robociznę za te trzy dni... Wahał się i wahał, ale w końcu się zgodził i tak z 300zł utargowałam na 80zł!!! ;D ;D ;D
Cieszę się! Już dzwoniłam do męża powiedzieć mu co nas czeka za zakup.....
ciekawe co się teraz zepsuje?? ;D
Doxa a Ty znowu robisz nam smaka!! ;D ;D

Mała fasolka już od jakiegoś czasu jest ???

A pierożki to kupiłam gotowe ;)  Tyle że domowej roboty  ;D ;D ;D

A ja jeszcze nigdzie nie widziałam fasolki! Ledwo kalafiorka w mairę możliwego udało mi się kupić w sobotę! a na pierożki narobiłaś mi ochoty!  ::) mniam mniam!
No Kaszu 80zł to nie 300!  ;) No jesli chcecie porządną lodówko-zamrażarkę to wydatek grubo ponad 1000zł! :( My kupowaliśmy naszą dokładnie rok temu (wczoraj minął równy roczek jak mieszkamy w naszym nowym mieszkanku :) ) i wydaliśmy 1700zł oczywiście wzięliśmy na raty i udało się złapać na raty 0% ale lodówka spisuje się super! :)

reklama
Ooo ile lodówki mogą kosztować to ja dobrze wiem ;) sami niedawno kończyliśmy dom, z resztą nadal nie jest do końca urządzony ;)  Ale zawsze to lepiej miec te 220zł niż nie, prawda?
A raty teraz są całkiem korzystne, chyba w Media Markt 0%! Tylko musicie mieć świstki o zarobkach!!!

Do góry