reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

oj gdybym ja nie miala tych zamrozonych obiadow to tez bym ciezko przedla, szczegolnie teraz gdy nan dwojke pod opieka ;) Meza rozlozylo, ale mamy nadzieje, ze to tylko tak na 2 dni ;)

uciekam sprzatac -papa

reklama
Małgosiu - rany julek, nawet nie wiedziałabym co do tego tiramisu jest potrzebne :-)
Obiad wyciągnęłam z zamrażalnika - pierogi. Już je wpałaszowaliśmy :-) A po ciacha wysłałam męża do cukierni :-)

co by było bez tych zamrażalników :( Moja Mama od poniedziałku wraca do pracy, też mi zostawiła cały zamrażalnik...

No właśnie co by to było jakby ich nie było :-)
U mnie zapasy te gotowe od mamy bardzo szybko się wyczerpały, teraz czas zacząć samej gotować :-(

Mnie moja Mama będzie jeszcze gotowała i dowoziła albo Kamil pojedzie po gotowce. Szczęsliwie moi Rodzice mieszkają blisko, bo nie wiem jak bym sobie bez nich poradziła. Pewnie wyglądałabym jak zombi albo ufo. TYm bardziej, że Kamil zaczął już pracę na dobre, pojawił się nowy projekt, więc będzie coraz później wracał do domu :(

Joliku, dziewczyny,

Dostałam sms-ka od Małej. Urodziła 3/11 Zuzię. 4kg 58cm. O porodzie woli nie pamiętać :( Opisze kiedyś na forum.

Mała26 jak się kiedyś dostaniesz na forum to przyjmij moje SERDECZNE GRATULACJE [glow=red,2,300][/glow] I buziaki za dzielność!!!
No i odezwij się - tęsknimy za tobą!

Dobrze macie z tymi kochanymi mamuśkami. Są nieocenione!

Dzięki Syla za wiadomość ! Biedna musiała sporo wycierpieć :-(

MAŁA26 - JA RÓWNIEŻ SERDECZNIE GRATULUJĘ !!!

reklama
Do góry