reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Witam panie - ja tylko na chwilkę, bo pewnie mały zaraz się obudzi a w domu jeszcze mam prasowanie i ugotowanie obiadku. A i jeszcze może znajdę czas i mój skarb mi pozwoli to może się zdrzemnę, bo w nocy spanie raczej marne.
U mnie w Gdańsku pogoda raczej mokra, śniegu jeszcze nie widać.

reklama
Cześć Dziewczyny,
Doxa, Małgosia, miło Was widziec i czytać w takich super nastrojach :)
Moja córeczka miała wczoraj dzień żarłoka, noc też - trzy razy się budziła, zobaczymy czy dziś choć przez chwilkę pośpi... przyznam, że zmęczona jestem, ale widocznie była głodna skoro jadła i jadła....

Małgosiu - świetny pomysł ze świątecznymi przepisami, dekoracjami i prezentami.... ale gdzie Ty zimę czujesz? U mnie jesiennie....

czesc laski i dzieciaczki... :)

uff... juz wszystko wrocilo do normy...
dziecie i sie tak wczoraj wymeczylo, ze jak zasnal o 22 to obudzil sie dopiero o 7 rano... w nocy nakarmilam go przez sen...

u mnie nie ma sniegu... :(
za to zimno jak cholera... chyba na spacer nie pojdziemy, Prezes wyladuje na balkonie...

Małgosiu, chyba, że tak ;D

Teddy, super, że u Ciebie tez już w porządku....

Jest szansa, że Natalia usnęła... czas najwyższy. Z jednej strony nie chcę jej przyzwyczajać do noszenia, a z drugiej jak widze, że ją męczą gazy i sobie nie umie poradzić, a jak ją nosze na ramieniu to jej lepiej to jakoś nie umiem jej nie nosić... I się poryczałam...

Jolik tak z 1-1,5h na spacerku spędzimy. Jest ciepło ubrana, wózek szczelny ;D a wydaje mi się że to jeszcze nie tak zle z tą pogodą. Przecież trzeba przyzwyczajać, bo co, w zimie nie wyjdziesz wcale?? ;)

Magdusiek ,
Nie rycz, samolocik Jej zrób. Przejdzie, suszarka dobrze robi i Jasiowi wkładałam termometr z linomagiem w pupę, wtedy wywalał zaległości i było dobrze.
Problemy z brzuszkiem, już mu sie skończyły. Chyba dojrzał już.Dorosły chłopak.

No i mamy pierwszą w życiu Tymka śnieżycę :-)

Frezja - na spacery to ja prawie dziennie wychodzę. Jedynie jak pada, a dzisiaj niestety tak jest :-(
Zimą nie będziemy wychodzili jak temp. spadnie poniżej -10 stopni.

Magdusiek - przecież Ty małej pomagasz, więc nie płacz plisssssssssss

reklama
Uff, poradziła sobie... aż usłyszałam :) i usnęła w łózeczku bidulka, zmęczona.
Małgosiu - a ten samolocik to jak się robi?
Chyba zacznę pić herbatę koperkową, może jej łatwiej będzie.

Do góry