reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Cześć mamuśki!!!
Wreszcie znalazłam chwilkę wolnego. Nasza Laura jest chora,tzn. ma katar, kaszel a na dodatek prawdopodobnie zwichnięcie stawu biodrowego i lekarka kazała nam niezwłocznie dokonać Usg stawów biodrowych w poniedziałek! :(
Mówię Wam same problemy!
Tyle razy chciałam zajrzeć na forum, ale po prostu nie mam kiedy!

cześć dziewczyny!!!!
długo mni tu nie było ale już jestem :) :) :)

Chcę się z wami podzielić moim szczęściem jakie mnie życie obdażyło

08.11.2005r. godz.9.00 na świat przyszła moja ukochana córeczka Wiktoria,waga 4370g,wzrost 61cm,niestety przez CC,ale to wszystko opisze w odpowiednim wątku

Lecz powiem wam,ze Wikusia niestety w szpitalu była tylko ze mną jedną dobe ,ponieważ pediatra wykryła że jej się ciężko oddycha i teraz Wikusia musi przez pare dni być w szpitalu w Ligocie,
ja dopireo dzis wyszłam ale odrazu do niej pojechałam mimo,że wszystko mnie jeszcze boli...a o szwach nie mówie...no ale wszystko się da przeżyć dla swojego maleństwa...

a więc witam i moge stwierdzic,że jestem już nareszcie mamusią Wikusi

patrycja gratulacje!!
kaszu trzymaj się... ja z niepokojem czekam na pierwszą chorobę tymka... wiem, ze kiedyś ona nastąpi, jakaś gorączka, kaszel czy coś takiego... ale przeraża mnie to!!!

Madzia_33 - SERDECZNE GRATULACJE !!!

Patrycja - TOBIE RÓWNIEŻ SERDECZNIE GRATULUJĘ !!!

Kaszu - biedna Laurka. Mam nadzieję, że szybko ją ta choroba opuści.
Tak, jutro chrzciny. Bardzo się denerwuję :-( Niestety mój nastrój udziela się Tymusiowi dlatego muszę się uspokoić ...

Madzia, Patrycja... gratulacje... :)
...to juz chyba wszystkie bobaski

Kaszu, trzymajcie sie cieplo z Laurka...

Witam! Dawno mnie tutaj nie było.Ale jakoś w końcu zaczynam sobie organizować czas z maleństwem no i jescze z córcią.Mój Szymuś rośnie zdrowiutko i jest cudowniutki.Ale nie do końca jest łatwo pogodzić wszystkie obowiązki.
Gratuluję wszystkim które w końcu zostały mamusiami!!!

reklama
Do góry