reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
Cześć mamuśki!!!
Wreszcie znalazłam chwilkę wolnego. Nasza Laura jest chora,tzn. ma katar, kaszel a na dodatek prawdopodobnie zwichnięcie stawu biodrowego i lekarka kazała nam niezwłocznie dokonać Usg stawów biodrowych w poniedziałek!
Mówię Wam same problemy!
Tyle razy chciałam zajrzeć na forum, ale po prostu nie mam kiedy!
Wreszcie znalazłam chwilkę wolnego. Nasza Laura jest chora,tzn. ma katar, kaszel a na dodatek prawdopodobnie zwichnięcie stawu biodrowego i lekarka kazała nam niezwłocznie dokonać Usg stawów biodrowych w poniedziałek!
Mówię Wam same problemy!
Tyle razy chciałam zajrzeć na forum, ale po prostu nie mam kiedy!
cześć dziewczyny!!!!
długo mni tu nie było ale już jestem
Chcę się z wami podzielić moim szczęściem jakie mnie życie obdażyło
08.11.2005r. godz.9.00 na świat przyszła moja ukochana córeczka Wiktoria,waga 4370g,wzrost 61cm,niestety przez CC,ale to wszystko opisze w odpowiednim wątku
Lecz powiem wam,ze Wikusia niestety w szpitalu była tylko ze mną jedną dobe ,ponieważ pediatra wykryła że jej się ciężko oddycha i teraz Wikusia musi przez pare dni być w szpitalu w Ligocie,
ja dopireo dzis wyszłam ale odrazu do niej pojechałam mimo,że wszystko mnie jeszcze boli...a o szwach nie mówie...no ale wszystko się da przeżyć dla swojego maleństwa...
a więc witam i moge stwierdzic,że jestem już nareszcie mamusią Wikusi
długo mni tu nie było ale już jestem
Chcę się z wami podzielić moim szczęściem jakie mnie życie obdażyło
08.11.2005r. godz.9.00 na świat przyszła moja ukochana córeczka Wiktoria,waga 4370g,wzrost 61cm,niestety przez CC,ale to wszystko opisze w odpowiednim wątku
Lecz powiem wam,ze Wikusia niestety w szpitalu była tylko ze mną jedną dobe ,ponieważ pediatra wykryła że jej się ciężko oddycha i teraz Wikusia musi przez pare dni być w szpitalu w Ligocie,
ja dopireo dzis wyszłam ale odrazu do niej pojechałam mimo,że wszystko mnie jeszcze boli...a o szwach nie mówie...no ale wszystko się da przeżyć dla swojego maleństwa...
a więc witam i moge stwierdzic,że jestem już nareszcie mamusią Wikusi
kaszu27
Październikowa mamusia
Tez tak uwazam Magdusiek.
Joliku jutro chrzciny? Wiem dco to za przezycie, ja strasznie sie wzruszyłam podczas ceremonii....
PATRYCJA serdeczne gratulacje ;D
Joliku jutro chrzciny? Wiem dco to za przezycie, ja strasznie sie wzruszyłam podczas ceremonii....
PATRYCJA serdeczne gratulacje ;D
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Madzia_33 - SERDECZNE GRATULACJE !!!
Patrycja - TOBIE RÓWNIEŻ SERDECZNIE GRATULUJĘ !!!
Kaszu - biedna Laurka. Mam nadzieję, że szybko ją ta choroba opuści.
Tak, jutro chrzciny. Bardzo się denerwuję :-( Niestety mój nastrój udziela się Tymusiowi dlatego muszę się uspokoić ...
Patrycja - TOBIE RÓWNIEŻ SERDECZNIE GRATULUJĘ !!!
Kaszu - biedna Laurka. Mam nadzieję, że szybko ją ta choroba opuści.
Tak, jutro chrzciny. Bardzo się denerwuję :-( Niestety mój nastrój udziela się Tymusiowi dlatego muszę się uspokoić ...
Monique Strauss
Fanka BB :)
Witam! Dawno mnie tutaj nie było.Ale jakoś w końcu zaczynam sobie organizować czas z maleństwem no i jescze z córcią.Mój Szymuś rośnie zdrowiutko i jest cudowniutki.Ale nie do końca jest łatwo pogodzić wszystkie obowiązki.
Gratuluję wszystkim które w końcu zostały mamusiami!!!
Gratuluję wszystkim które w końcu zostały mamusiami!!!
reklama