reklama
je biorę do odbicia do pionu i to od razu bez rożka i bez kocyka samo dziecko ;D
kiedyś wypróbowałam sposób Patki (bodajże) i poczekałam chwilę na leżąco i po chwili chciałam ją podnieść do pionu ale było za puzno.
Ten sposób u nas nie zdał
kiedyś wypróbowałam sposób Patki (bodajże) i poczekałam chwilę na leżąco i po chwili chciałam ją podnieść do pionu ale było za puzno.
Ten sposób u nas nie zdał
Witajcie kochane!!!! Dawno mnie tu nie było, ale najpierw nie miałam netu, potem zwalali sie tłumnie goście zobaczyć małą, a do tego doszły jeszcze moje problemy z siadaniem.W czwartek poszłam do gina i wyciągnął mi wszystkie szewki, bo ani jeden nie miał zamiaru się rozpuścić i strasznie mnie bolało.Dzisiaj czuję sie lepiej ale całkiem normalnie jeszcze usiąść nie mogę.Córeczka nie sprawia poważniejszych problemów, karmię ją co 2,5 - 3 godzinki, potem troszke poogląda świat i grzecznie zasypia, fakt że czasem marudzi po odłozeniu do łóżeczka.Joliku kochany chciałabym byś i mnie przesłała tę wspaniałą książkę.Postaram się w najbliższym czasie przesłać wam parę fotek, ale muszę poprosić o to męza a wiecie same jak to z facetami bywa, na wszystko mają czas.Pozdrawiam was!!!!
KASIA74 czas juz zmienić suwaczek, bo chyba za długo byś była w ciązy, pewnie nie masz czasu, ja juz muszę powiedzieć że troszkę się z organizowałam bo jak wróciłam ze szpitala to kompletnie nie wiedziałam co robić , rozebrałam małego i nie wiedziałam co dalej, a jak podnoszę Mikołaja żeby mu sie odbiło to się rozbudza(bo przy piersi zawsze zasypia) i za 15 minut znowu je i tak 3 razy, czy to normalne?
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja mam nowy sposób na sen - kładę się wcześniej, budze się z Natalią na pierwsze nocne karmienie - około 1:00 lub 2:00, zależy od dnia, wtedy już mam ze dwie godziny snu za sobą, idziemy spać, pobudka po jakiś 4 godzinach, czasem nawet 4 i pół, jedzenie i spanie do 9:00 lub dłużej. Często ja wstaję, a Natalia jeszcze dosypia. Ale póki co, nie chciałabym zapeszać , mamy złote dziecko.
Joliku już ci podaje i z góry dziękuję za książkę darek.kasia@interia.pl
reklama