reklama
Doxa
Fanka BB :)
Mamusie z Warszawy, w najbliższą środę 16.11 będzie kolejny Dzień Otwarty w Fundacji Rodzić po Ludzku
Oto program:
10.00 - 12.00 "Małe dziecko - pierwsza pomoc"
Prowadzi ratownik PCK
12.30 - 14.00 "Madre wychowywanie dziecka-, jakie umiejętnosci wychowawcze w tym pomagaja"
Prowadzi Anna Zdral (psycholożka)
14.30 - 15.30 "Mamy prawa mamy. Indywidualne konsultacje z prawniczka z Biura Informacji i Interwencji"
Prowadzi Joanna Maslik (prawniczka)
Ja tradycyjnie wybieram się. Może któraś z Was dołączy? Oczywiście z maleństwem
Adres: Ul. Nowolipie 13/15, Tel. 887 78 76
Oto program:
10.00 - 12.00 "Małe dziecko - pierwsza pomoc"
Prowadzi ratownik PCK
12.30 - 14.00 "Madre wychowywanie dziecka-, jakie umiejętnosci wychowawcze w tym pomagaja"
Prowadzi Anna Zdral (psycholożka)
14.30 - 15.30 "Mamy prawa mamy. Indywidualne konsultacje z prawniczka z Biura Informacji i Interwencji"
Prowadzi Joanna Maslik (prawniczka)
Ja tradycyjnie wybieram się. Może któraś z Was dołączy? Oczywiście z maleństwem
Adres: Ul. Nowolipie 13/15, Tel. 887 78 76
malgosia_76
Fanka BB :)
Doxa,
To na przyssawki, kupiłam w Mothercare,. Jest z kubusiem Puchatkiem. (to jest troszkę droższe, nie pamiętam ile). I bez Kubusia (tańsze, chyba ok. 15 zł ). Z jednej strony masz baby on board, z drugiej childe on board. Ja chyba muszę kupić teraz druga plakietkę, bo mam jedno i drugie ;D
To na przyssawki, kupiłam w Mothercare,. Jest z kubusiem Puchatkiem. (to jest troszkę droższe, nie pamiętam ile). I bez Kubusia (tańsze, chyba ok. 15 zł ). Z jednej strony masz baby on board, z drugiej childe on board. Ja chyba muszę kupić teraz druga plakietkę, bo mam jedno i drugie ;D
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Syla- dzięki, że w nas uwierzyłaś zobaczymy jak pójdzie dzisiaj wieczorem, bo rano połozyłam synia do łóżeczka. Zapewniłam go, że bardzo go kocham i wyszłam... leżał kilkanaście minut oglądając pościel, a potem zasnął na prawie 3 godz !!!
*syla*
kobieta pracująca...
Jolik, to pełen sukces. W końcu łóżeczko będzie mu się kojarzyło ze spaniem i nie będzie protestował.
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Doxa My taką naklejkę dostaliśmy razem z fotelikiem Deltimu. Tylko że to jest taka zwykła naklejka nie na przyssawkę. A drugą miałam w pudełku Skarb Malucha którą dostałam w szpitalu.
Jolik serdeczne gratulacje dla Ciebie i Tymka.
Jak wczoraj położyłam Natalkę do łóżeczka i obudziła nas po 2 a później o 8.30. Kochana córcia.
Wcześniej spała ze mną bo Jarek był przeziębiony i spał w drugim pokoju. No i w naszym przypadku to chyba był bardziej mój problem a nie Natalki żeby spłała w łóżeczku. ;D
Jolik serdeczne gratulacje dla Ciebie i Tymka.
Jak wczoraj położyłam Natalkę do łóżeczka i obudziła nas po 2 a później o 8.30. Kochana córcia.
Wcześniej spała ze mną bo Jarek był przeziębiony i spał w drugim pokoju. No i w naszym przypadku to chyba był bardziej mój problem a nie Natalki żeby spłała w łóżeczku. ;D