reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Wiecie co, 30 września zamówiłam sobie w quelle sweterek, dziś przyszła przesyłka!!! Przysłali mi KULKI EROTYCZNE DO CIPKI :mad: :mad: Normalnie się wku.....m :mad:

reklama
Magdusiek - mojemu Tymkoi jest wszystko jedno z czego pije byle by mleko tryskało :-) A tak powaznie to mieszanie sposobów ssania nie sprawia mu najmniejszego preblemu. Przez dwa ostatnie dni ssał z kapturka, czasami dostawał glukozę z butelki, a dszisiaj przyssał się do piersi za pierwszym razem. Używamy butelki Avent, póki co ze smoczkiem 1 !!! Dziecko musi się przy tym smoczku tak samo natrudzić jak przy ssaniu piersi, dodatkowo redukuje wystąpienie kolki !!!
Więcej informacji o tych smoczkach znajdziesz na stronie

http://familyshop.com.pl/TOWARY/Avent/smoczek_but.html

Wiecie po raz pierwszy wysłałam teściową samą na spacer z moim syniem. Dałam komórkę i w razie czego ma dzwonić. Prędzej jednak ja to uczynię :-D
A ja od niepamiętnych czasów koloryzuję włośy :-)

Frezja - to im wyszło hihihihi Nie dziwię się jednak, że jesteś w....iona

Dopiero teraz zauwazyłam, że eksmitowali nas z "przyszłych mam" do "dzieci" :-D

Dzięki za odpowiedzi. To ja chyyba jutro poproszę Mamę, żbey kupiła mi butelkę ze smoczkiem, w poniedziałek idziemy zarejestrowac Natalię, więc Mała zostanie z moją Mamą, a ja chyba oszaleję z niepokoju :)

Frezja, a może te kulki fajne są ;D nie dziwię się, że zła jesteś. A czujesz minę tego co zamówił kulki? Ten to dopiero musi być zdziwiony...

ja na razie nie wychodze na dluzej jak godzinka, i wtedy mala zostaje z tatusiem bez mleczka, wychodzilam do tej pory zaraz po nakarmiuniu, ale to sie musi zmienic ;) Ja w ogole jeszcze nie uzywalam laktatora, chyba sie pobawie w weekend

Teddy to Twoj krasnal zdrowo rosnie, ale dieta jest chyba zbedna ;) podobno dzieciaki przybieraja roznie od 100 do 500g na tydzien. U ciebie jest niewiadoma bo karmisz mieszanie, ale uwazasu ze sie przejada?? ;)

Uciekamy na spacerek, mala nakarmiona, mama tez idziemy na slonce :)

Magdusiek to fakt- dopiero będzie wkurzony ten ktoś  ;D nie wiem czy są fajne bo zafoliowane szczelnie na jakiejś podkładeczce ok15/15cm a przysłali to w pudełku 29/19/16cm ;D

Ja już czekam, gotowa ubrana a moje słoneczko jakoś nie ma ochoty wstac, też pujdziemy na spacerek  :laugh:
chyba otwiera pomalutku oczka bo już kwęka- ciekawe ile jeszcze będzie wstawała  ::)

Cześć dziewczyny,

o przenieśli nas!

Magdusiek, nie wiem czy wiesz że do rejestracji dziecka nie musicie się stawić razem. Sam tatuś wystarczy i Twój dowód osobisty i akt ślubu. Jeśli ma Cię to tak stresować to nie musisz iść osobiście. Ja Ci proponuję najpierw ściągnąć trochę mleka w butlę i dać kiedyś Natalce. Będziesz wtedy pewna że jak Ty gdziesz wyjdziesz bez niuni to sobie "opiekunowie" poradzą z jej nakarmieniem.

Moja waga jest chyba uzależniona od PETITKÓW. Już dawno w naszym sklepiku wszystkie wykupiłam, zostały tylko z czekoladą :laugh: Myślałam że ta ochota na słodkości z czasów ciąży mi minie, a tu nic. :(

No i przecież nie leżę plackiem tylko ciągle jest coś do zrobienia, więc się ruszam.

Dzisiaj nocka była taka sobie. Wczoraj o 21 nakarmiłam małą z cycka a później dałam jej jeszcze się dopchnąć mleczkiem z butelki (które wcześniej ściągnęłam), myślałam że dzięki temu pośpi do rana ;) a ona o 23 się obudziłą (jak nigdy), później o 2, 4, 6 i tu mimo jej kokoszenia i popiskiwania w łóżeczku zaciągnęłam kołdrę na głowę i zapadłam w sen zimowy :laugh: Musiała sobie radzić sama. Tak więc u mnie dopychanie butlą działa w trochę inną stronę. Może to dlatego że zabużyłam jej tok rozumowania i potrzeb :laugh:

reklama
WITAM
WŁASNIE FILIPEK SPI ..BIEDNY OD WCZORAJ NIE ZROBIŁ KUPKI ALE SKONTAKTOWAŁAM SIE Z PEDIATRA I KAZAŁA KUPIC CZOPKI GLICERYNOWE.ZARAZ PO PODANIU POŁOWY CZOPKA PUSCIŁO....BIEDULEK TAK SIĘ MĘCZYŁ.JUTRO IDZIEMY DO KONTROLINA 13,00.MUSZE SIE POCHWALIC ZE FILIPEK OD WCZORAJ MA JUZ NORMALNY PEPUSZEK.

NOCE SA ROZNE DZIS ŁADNIE SPAL DWA RAZY SIE OBUDZIL O 1,30 I O 6,30 A POTEM JUZ NIC NIE SPAŁ AŻ DO 10.

FREZJA
......NO NO Z TYMI KULKAMI.....JA NA RAZIE WOGOLE NIE MYSLE O SEXIE....JAKOS MNIE TO WSZYSTKO PRZERAZA...ALE KIEDYS MUSI BYC TEN PIERWSZY RAZ HI HI
JOLIK DZIEKUJE ZA MAILA

MAŁGOSIU
TOBIE WSPÓŁCZUJE Z TYMNI BRODAWKAMI JA TEZ TO PRZESZŁAM ALE POMOGŁA MI MAŚĆ BEPANTHEN

JA DZIS NA SPACEREK SIE NIE WYBIERAM BO CHYBA LEKKI KATAREK MAŁY MA.

Do góry