Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jolik chyba wszystkie tymki tak mają. mój sra na potęgę. co pielucha to kupa. co karmienie to kupa. poza tym chce jesc co 2 godziny, a od 5 rano do 12 w dzien co godzine praktycznie... i pół godziny wisi przy cycku... już nie mam czego ściągać laktatorem, bo on wszystko wypompowuje. myślicie że to normalne? on ma dopiero 2 tygodnie, może jeszcze sobie ustabilizuje co?Jolik pisze:Frezja, żeby to było tylko jego kapryszenie to bym się nie zamartwiała, ale cały czas boję się, że ten jego płacz nie jest bez powodu, że coś go boli , a ja nie wiem co i nie wiem jak mu ulżyć. Nadal robi bardzo dużo kupek. Lekarka mówi, że jeszcze może tyle robić, a mnie się jednak to niepodoba. Nie jem nic wzdymającego, a Tymek i tak oddaje mnóstwo gazów. Skąd to się bierze? Qrcze, mam mnóstwo takich pytań ! Chyba dopada mnie depresja ... :-(