pytanie do mam po cesarce: kiedy zaczełyście uprawiać seks? ja jak mój mąż wróci najchętniej już bym się na niego rzuciła, chociaż póki co jeszcze krwawię
ale nie wiem kiedy wolno... dopiero po tych 6 tygodniach? wizyte u gina mam za 3 tygodnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Frezja pisze:Ja już miałam tak fajnie ustawiony dzień i przez zmianę czasu na zimowy wszystko się Natalci pochrzaniłoW nocy wstawała tylko raz a teraz znowu co 2h może to przez szczepionkę taż taka rozdrażniona ???
Mój mąż jeszcze ani razu nie przewinął dziecka i ani razu jej nie wykąpał byłam wyrozumiała ale teraz... przecież Natalcia już jest dużo większa niż na początku- a on dalej się boi ???