reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa,
Ja też nie mam pojecia co się dzieje. Jaki kolor powinno mieć mleko. Czy wasze też jest białe. Pytam mam pięciotygodniowych i więcej. Bona początku to chyba jest bardzo tłuste i aż pomarańczowe. Przynajmniej ja tak miałam.

reklama
Malgos, moje mleko tez jest teraz o wiele rzadsze niz na poczatku, w sumie bardziej do picia niz jedzenia... :)
takie chyba ma byc...

a co do spania... to moje dziecie tez spi duzo...
teraz, kiedy mu przeszla zoltaczka (przynajmniej na oko) owszem, spi mniej, ale to moze i z powodu wieku... :)
oglnie przeznaczamy w ciagu dnia ze 2 godziny na zabawy... nie chce mu dostarczac za wiele bodzcow na raz, bo chlopak zglupieje... ;)
a jeszcze zeby mu wynagrodzic brak cycka, jedno dzienne spanie (prawie 3 godz) spedza lezac na mnie - tak jak tm na jednym ze zdjec, ale tam juz sie obudzil... ;)

Teddy,
Dobry pomysł, ja tez tak zrobię. Mam nadziję, że czas pozwoli.

Z kolorem mleka, to mnie uspokoiłyście. Dzieki.
Może jeszcze nie wszystko stracone. Już myślałam, że jakość pokarmu mi się też, w tym wszystkim pogorszyła.
Całuję WAS Kochane bardzo gorąco i spadam. Jaś sie obudził. Może sie z nim pobawię, potem kąpiel i noc przed nami. Jutro napiszę jaka.
Trzymajcie kciuki z a moje cycki ;)

Doxa - tabelki przeglądałam nie raz :-) ale i tak ciężko przydzielić dany płacz do konkretnych objawów ...

Małgosiu - własnie tego się obawiam, że jest to jednak nietolerancja laktozy. Na jakiś czas zrezygnuję z nabiału - zobaczymy co się będzie działo. Mam nadzieję, że to bedzie to.
Współczuję Ci tych problemów laktacyjnych :-(

Teddy - dobrze, że przynajmniej Ty masz za sobą niewiadome związane z PREZESEM :-) Zazdroszczę Ci tego. Ja nadal poszukuję ... Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym żeby moje dziecko się śmiało zamiast płakać ...

Kochane ja jutro już wracam do szkoły, cały weeken pisałam prace i przepisywałam zeszyty,
ale w końcu moja małą nie moze mieć mamy po gimnazjum. I jutro na sam początek 8 godzin, a skarbka zostawiam z moją mamą.

Witamy wszystkie mamusie i dzieciaczki!!
Długo nas nie było ale szpital zabiera więcej czasu niż myśleliśmy.jak już jesteśmy to powiemy:
Dzisiaj o godz.15.10 ku wielkiej radości rodziców i diadków dołączyła do nas WERONIKA!!!!!! Przyszła na świat siłami natury,mierzyła 53cm.a warzyła 3250g.Więcej opowiemy później
Pozdrawiamy i do zobaczenia ;D

Przede wszystkim witam wszystkich !

Lucky - nie zazdroszczę Ci powrotu do szkoły. Trzymam za Ciebie kciuki. Mam nadzieję, że podołasz pełnić tyle obowiązków na raz.

reklama
Do góry