reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Frezja - wczoraj przy pobieraniu byłam twarda, ale dzisiaj nie wytrzymałam :-( Najgorsze, że to dopiero poczatek ... ile bym dała, żeby te kłucia wziąć za niego

reklama
Jolik, nie martw sie tak, Frezja ma racje, Tymcio nie bedzie o tym pamietal ;)
A moja Anula ma jeszcze blizny na czubku glowki po pobierniu krwi jak jeszcze byla w brzuszku, w czasie porodu musieli sprawdzic czy ma dobre wysycenie tlenem, no i ja pokluli :(

Jolik dziewczyny mają rację! Mój Olivek krzyczy tylko w momencie trwania zastrzyku, przestaje równo z wyjęciem igły ;) Pomyśl ile my się nacierpimy, pobieranie krwi co tydzień + 3x w tygodniu zastrzyki domięśniowe w rączkę! Ale Oli znosi to dzielnie!!!

Magdusiek GRATULUJĘ!!! Czyli jednak nam sie udało urodzić 29.10 !!! Dzisiaj była u mnie położna z wizytą, z małą wszystko w porządku,pępuszek ładnie się goi.We środę mamy iśc na usg stawów biodrowych a pózniej do pediatry.Coraz lepiej się czuję a rana mniej boli, mam nadzieję że niedługo porządnie sobie usiądę na tyłku, bo jak narazie to siedzę na jednym pośladku.

Wiem, wiem dziewczyny, że on niewiele bedzie z tego pamiętał, ale w szpitalu był tyle razy już kłuty ile ja przez całe 30 lat nie byłam :-( dlatego nie mogę patrzeć na kolejne kłucia.
Doxa - bardzo jest mi żal Olivka, że tyle musi cierpieć. ZUCH CHŁOPAK !!!

Shady - kiedyś Doxa przedstawiła nam prosty sposób na wklejanie zdjęć, niestety nie dysponuję nim. Wejdź na https://www.babyboom.pl/forum2/index.php/topic,1168.0.html - tam jest instrukcja napisana przez Aletkę. Mam nadzieję, że Ci wystarczy :-) Chcę zobaczyć Twojego synka :-)

Witam Mamuski,
My tez dzisaj mamy wizyte u pediatry i bedzie pierwsza szczepionka, i tak sie zastanawiam kto bedzie bardziej plakal ja czy Olivka.

Malgosiu i Doxa dzieciaczki slodziutkie no i wy tak super wygladacie.

Magdusiak gratulacje coreczki!!!

Witam!

I zegnam. Bo jutro na patologie ::) Na szczescie tesc zorganizowal, ze maja sie tam mna zajac, a nie trzymac bez sensu przez weekend... No oby, bo inaczej ociepieje.

Do milego! Pa! :)

reklama
Do góry