reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa - nie był. Dopiero za 4 tygodnie. No cóż, lekarz chyba wie co robi .... mam nadzieję.
A jak wyniki Olivka, poprawiły się po tych dotychczasowych zastrzykach?

reklama
Trochę się poprawiły, ostatnio miał już 9,7, kolejne badanie jutro, lekarze powiedzieli, że będą chcieli podciągnąć hemoglobinę do około 11.

Fryzura stara, ale "wyczesana" ;D
Dziś idziemy ważyć Jasia, nie mam pojęcia gdzie to zrobię.
A szczepienie za dwa tygodnie, szczepionka skojarzoną oczywięcie.
Poza tym za 2 tygodnie mamy też USG stawów biodrowych.

Witam.
Powoli wracam do formy po porodzie, ale podejrzewam, że mój synek nie pozwoli mi zbyt często do was zaglądać, bo jest małym amatorem kobiecych piersi i dłuuuugo przy nich je i śpi.
Dziękuje za gratulacje. Pozdrawiam serdecznie

Doxa - no to dobrze, qrcze, bidulek tyle musi tych kłuć przeżyć.

Nie wiem jak Wasze dzieciaczki, ale mój Tymulek dzisiejszą szczepionkę otrzymał w udo :-( Straszny widok - płakał niemiłosiernie, a ja z nim ...

Patka, na spacerek, zaraz sie wybieramy, tylko Jasia do piersi przystawię. Bedę krążyć jak zwykle w okolicy pętli, a potem zakupy w Bomi. ;)

Dziewczyny, dziękuję za gratulacje.
Mała jest słodka, własnie się najadła i usnęła, trochę w nocy piłowała, bo to taki mały łobuziak, który się wścieka i wpada w szał jak jest głodny i wtedy szuka, szuka, a na wściekłego ciezko dobrze pociągnąć. Ale na razie jest super. Lecę nadrabiac resztę watków, bo przebrnęłam dopiero przez witam, a Wy tyle ciekawych rzeczy napisałyście i w karmieniu i w diecie i na pewno galeria się zapełnia :)

Małgoś rany zaraz to ja nie dam rady na spacer.
Mi się udaje na spacer wybrać koło 13, albo i 14. :(
Teraz Mały co prawda jeszcze śpi ale dopiero po następnym karmieniu wyjdę (też na zakupy ;) :))
Teraz wszystko zależy od niego kiedy się obudzi i jak szybko zje następną "porcję" no i po tym kiedy znowu uśnie (wtedy szybka ewakuacja na dwór :) ;D)
Jakbym dała radę jakoś wcześniej to wyślę smska :)

reklama
Spokojnie, my krążymy zawsze mninimum 2 godziny. Często 3. Dzisiaj spłynę do domu ok 14.30, ponieważ jadę z Ola do dentysty i tatus będzie niańczył Synka ;D

Do góry