reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Karen i Shady wielkie gratulacje
wkoncu dostalam sie do kompa bo moje kochanie jak ma wolne to nawet nieda mi z wami sie przywitac
my jeszcze 2w1 ale jutro ide do szpitala

reklama
cześć dziewczyny,

Karen, Shady GRATULACJE. Wreszcie się doczekałyście swoich maleństw :)

Doxa, cieszę się że już lepiej i że nie musicie zostawać w szpitalu, pozdrowienia.

No trzymamy kciuki za jeszcze nie rozdwojone mamusie.

Jolik mnie też czasami dopada przygnębienie. Tyle tylko że sama nie wiem o co mi biega ;) Nie tylko w ciąży hormony świrują. Teraz widocznie też. Szczęście że szybko przechodzi.

Shady, gratulacje :) Fajnie, że już jesteście po tej stronie razem.
Ja zasypiam na siedząco.... inna sprawa, że wczoraj poszłam spać bardzo późno...

Witajcie,
Pogoda paskudna - pada deszcz :-(

Syla - no własnie ja też nie wiem o co mi chodzi. Jestem najszczęśliwszą osobą pod słońcem - mam Tymeczka i kochanego męża, a jednak czasami dopada mnie jakieś przygnębienie. Dzisiaj jest już lepiej choć nocy praktycznie nie miałam. Tymek miał ochotę na zabawę :-) Jestem niewyspana ...

Efunia, Ewcia, Magdusiek, Alunia ...... rozdwoiłyście się :-) ???

NO TO MAMY PREZYDENTA ...

Witajcie
ja już dzisiaj sie trochę lepiej czuję,
więc wpadłam na chwilę do Was :)
Jestem przeszczęśliwa, normalnie płakać mi się chce ze szczęścia :))))))))
Moja niunia jets bardzo grzeczniutka, właśnie sobie śpiulka :)
A mamusia ma tyle mleczka że się nim non stop zalewa, a wkładeczki ciągle mokre :p
Postaram się wstawić choć kilka zdjęć, jeśli dam radę, na razie jakoś siedzę.

cześć dziewczyny!!!
ja dalej 2w1 :( kiedy ta męka się skończy :( w środe ide do ginka na ostatnią wizyte :)

mam pytanie...jak można rozpoznać ,że wody się sączą??? już wam kiedyś pisałam ,że jestem z tego ciemna dlatego pytam ;D

w piątek pytałam lekarza czy czop musi lecieć z krwią,a on odpowiedział,że nie zawsze... ;) a więc ze mnie wylatują resztki bez krwi :)

Joliku kochany, wcale się nie rozdwoiłam tylko do 2:20 czytałam książkę i trochę pospaliśmy dzisiaj... :)

Wybory... no tak, chciałam bardzo pójść, dziecko grzeczne, nie dało matce zmarnowac głosu :) Ale co tam, nie będę tu komentowała kto i co itd ;)
Spokój u mnie, moja położna śmieje się, że może jak mnie zbada to coś się ruszy, bo jak ostatnio zbadała moją koleżankę to ta tego samego dnia urodziła. w zasadzie to nmie mam nic przeciwko :)
Ide robić kawę i czytać co też napisałyście...

reklama
czesc :)
ja zupelnie nie w temacie, postanowilam ostatnio podzwonic po wszystkich i dlatego nie wpadalam na forum :)

Karen Shady GRATULACJE PRZEOGROMNE

Do góry