reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Orzeszku-na śląsku też piekna jesień. Własnie wróciliśmy ze spacerku, który trwał ponad dwie godziny. Trzeba wykorzystać tę pogodę bo z tego co dziewczyny mówią nie wszędzie jest tak pięknie :-)

Czy ktoś ma informacje od Doxy? Jak dzisiejsze wyniki Olivierka?

reklama
Właśnie biedna Doxa - moja siostra tez z takim maluszkiem leżała na oddziale dziecięcym i na leżaku spała przez 2 m-ce, ( bo mały miał cytomegalię), mam nadzieję, że Doxa szybciej do nas wróci i że z Olivierkiem wszystko będzie ok.

Jeju ! Oprócz tego cholernego bólu gardła doszedł katar i totalny brak siły.
Mam tylko nadzieję, że Tymek tego nie łapnie :-(
I coś czuję, że gorączkę też mam :-(

NIO NIE TERAZ JA ZACZYNAM NARZEKAĆ !!! WYBACZCIE DZIEWCZYNY :-(

Hihi, Jolik, juz teraz tylko ja nie narzekam. Wstaję w nocy normalnie, nie stękam i nie na trzy razy ;) Pipka, jak piszecie, mnie nie boli. Jakaś dziwna jestem... może ja marsjanin jestem i mnie podrzucili...
Ale zaraz idę do lekarza, może mi coś mądrego powie...

kurcze, czemu cie nie boli magdusiek? myślałam, ze jak się dziecko układa łebkiem do dołu to wszystkie zaczyna boleć...
ty to masz fajnie :laugh:

Magdusiek , to ja naprawdę ci zazdroszczę . Nie to , żeby mnie az tak bardzo bolało , ale tak super jak u ciebie to nie mam. I tego Ci właśnie zazdroszczę.

melduje, ze mnie tez nie boli! i nie stekam! ale wykulac sie z lozka musze - zazwyczaj co 2h, ale dzis w nocy tylko raz (poszlam siusiu, wsunelam jablko i lulu) ;D

reklama
_anno, gdyby u mnie dalo sie chodzic co 4h to wstawalabym tylko raz, drugi wypadalby juz rano ;) niestety mam 'syndrom wielblada' i musze uzupelniac plyny.

Do góry